Γιώργος Σελεβάκος για μάχη των Βρυσακίων:«Γελάει ο κόσμος – Μια μικρή παρέα λυμαίνεται χρήματα των δημοτών»

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ομιλία του Δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Γιάννη Μπουροδήμου Γιώργου Σελεβάκου, στο Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης στα Ψαχνά
Ο Γιώργος Σελεβάκος ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που με τα λεγόμενά του προκαλεί αντιδράσεις τόσο εντός αλλά όσο και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου, ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί δημόσια ότι κάποιοι οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά σε πολιτιστικές εκδηλώσεις λυμαίνονται χρήματα από τα ταμεία του Δήμου.
Αν και ο ίδιος εκείνη την ώρα αναφερόταν στην αναπαράσταση της μάχης των Βρυσακίων η οποία πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο από τον Πολιτιστικό σύλλογο Καστέλλας «Αγγελή Γοβιό» καθώς και από άλλους εθελοντές σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, δεν ανέφερε ονομαστικά ποια είναι η μικρή παρέα που λυμαίνεται χρήματα των Δημοτών καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τα λυμαίνεται.
Βέβαια λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος «τα γύρισε» λέγοντας ότι δεν εννοούσα αυτό αλλά κάτι άλλο, αφού ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς του ζήτησε ή να αποδείξει αυτό που λέει ή να ανακαλέσει.
Σε ότι αφορά την εκδήλωση της αναπαράστασης της μάχης των Βρυσακίων ο Γιώργος Σελεβάκος ανέφερε ότι αυτές οι εκδηλώσεις είναι ντροπή για τον τόπο και ότι γελάει ο κόσμος….
«Δε βαρεθήκατε δέκα χρόνια τα ίδια και τα ίδια; Αυτή τη μάχη στα Βρυσάκια πόσες φορές θα την κάνετε; Ούτε οι Θερμοπύλες να ήταν. Γελάει ο κόσμος. Δεν ντρεπόμαστε λίγο;Κάνουμε λέει εκδηλώσεις. Μαζεύουμε μια ομάδα πέντε ανθρώπων για να κάνουμε το κομμάτι μας στην ουσία. Τι ήταν; Οι Θερμοπύλες; Η Τροία;Κάντε κάτι άλλο. Δεν βαρεθήκατε κάθε χρόνο ;Αυτές οι εκδηλώσεις είναι ντροπή για τον τόπο μου.» είπε χαρακτηριστικά στο μικρόφωνο ο Γιώργος Σελεβάκος.
Ακούστε όλα όσα λέει ο Γιώργος Σελεβάκος μετά το λεπτό 56:00
Αν και κάποιες από τις θέσεις του Γιώργου Σελεβάκου όπως για παράδειγμα ότι ορισμένες επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις κουράζουν, και ότι οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μεσσάπεια» δεν θα πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο στα Ψαχνά αλλά σε ολόκληρο το Δήμο έχουν βάση και είναι είναι σωστές το δίκιο του ο ίδιος το χάνει, καθώς όταν καταγγέλεις δημόσια κάτι τόσο πολύ σοβαρό τότε θα πρέπει να μπορείς και να αποδείξεις τα λεγόμενά σου αλλιώς και σε κάθε άλλη περίπτωση εκτίθεσαι.