ΚΡΙΟΣΣήμερα θα νιώσεις μια εσωτερική αναστάτωση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες που δεν έχεις καταφέρει να καλύψεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Η ημέρα είναι θετική για υπογραφές συμφωνιών καθώς μπορεί να βελτιώσουν τα κέρδη σου. Αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις θα καταφέρεις να πείσεις τους συνεταίρους σου για τα επόμενα σχέδια σου χωρίς να παρουσιαστούν αντιδράσεις!

Η συναισθηματική αναταραχή σου μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου, τα οποία μπορείς να λύσεις μέσω της συζήτησης. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα διαπιστώσεις πως μια νέα γνωριμία σου διεγείρει εξίσου μυαλό και σώμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία στις απόψεις των συνεργατών και του/της συντρόφου σου και δεν θα πάρεις αψήφιστα καμία. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη βαρύτητα στις σχέσεις σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες και να καταλάβεις διαισθητικά αν οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να είναι μέσα στη ζωή σου αξίζουν. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και αφήσεις τις ανάγκες σου πίσω για να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων.

Η σχέση σου είναι μια σοβαρή υπόθεση για εσένα και είναι πιθανό να παρεξηγήσεις ακόμα και μια πλάκα που μπορεί να σου κάνει σήμερα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα προσπαθήσει να σε πείσει πως αξίζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασιακές υποχρεώσεις και οικογενειακές αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό. Μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε ανούσια πράγματα και σκέψεις καθώς θα σου χρειαστεί για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε εργασιακά σχέδια, να κάνεις κάποια επιτυχημένη παρουσίαση ή να έχεις συζητήσεις που θα βοηθήσουν με κάποιο τρόπο τα εργασιακά σου θέματα.

Σήμερα μπορείς να πείσεις το ταίρι σου να σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις σου ή να ζητήσεις τη γνώμη του σε κάποιο εγχείρημα που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει ακόμα και στο χώρο εργασίας σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να βρεις το κέφι σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν είτε αυτές είναι κάποιο χόμπι σου είτε οι δουλειές του σπιτιού είτε η κηπουρική! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα φέρει νέα από φίλους σου και διάθεση για κουβέντα όμως δεν θα πρέπει να παρασυρθείς σε σχολιασμό άλλων γιατί θα έχεις την τάση να χάσεις το μέτρο!

Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και το ταίρι σου ώστε να έρθετε κοντά και να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου για να προσεγγίσεις με επιτυχία αυτόν/η που σου αρέσει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας σου και πολύ πιθανό να παρασύρουν κι εσένα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα αναμοχλεύσει οικογενειακά ζητήματα, όμως το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα δώσει μια χείρα βοηθείας. Η συζήτηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε φλέγοντα ζητήματα χωρίς να κινδυνεύσουν τα πράγματα να βγουν εκτός ορίων. Αν έχεις κατά νου συμβόλαια και ζητήματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα σήμερα, είναι μια καλή ημέρα να επιδιώξεις τις τελικές συμφωνίες.

Αφιέρωσε χρόνο για να συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς η ημέρα θα σε βοηθήσει να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας και να λύσεις θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, επίλεξε να προσεγγίσεις μια νέα γνωριμία και να είσαι σίγουρος/η πως θα την αγγίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα φέρει νέα από συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει τη σημασία της επικοινωνίας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και όλοι θα αναζητούν την παρέα σου. Ο όγκος των πληροφοριών που θα συλλέξεις θα είναι μεγάλος και θα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην μπεις στον πειρασμό να τις μεταφέρεις γιατί μετά είναι πολύ πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Αν δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής προς το ταίρι σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάτι μπορεί να φτάσει στα αυτιά του μέσω τρίτων! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην υποσχεθείς πολλά σε ένα νέο πρόσωπο γιατί δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε αυτά!

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα και θα σου δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα που βρίσκονται σε αναμονή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα φέρει ευκαιρίες για συμφωνίες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημα σου. Αν έχεις οικονομικές επιδιώξεις προσπάθησε σήμερα να τις διευθετήσεις καθώς η ημέρα θα είναι ευνοϊκή.

Οι μεταπτώσεις στη διάθεση σου οφείλονται στην ανασφάλεια σου αλλά μια συζήτηση με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο σημαντικός/η είσαι για κάποιους. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πιάσε κουβέντα με το διπλανό σου στην τράπεζα, ιδιαίτερα αν δεν σε αφήνει αδιάφορο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις και μια ανάγκη για απομόνωση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα βοηθήσει τη διάθεση σου καθώς όσο και να θέλεις να μη σε ενοχλήσει κανένας στο τέλος εσύ ο/η ίδιος/α θα αποζητήσεις την παρέα των άλλων. Η ημέρα μπορεί να φέρει επικερδείς συμφωνίες μέσα από νέες συνεργασίες ή βελτίωση για τις ήδη υπάρχουσες για αυτό πρέπει να είσαι «ετοιμοπόλεμος/η»!

Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς και να μιλήσεις πολύ για τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να κουράσεις αυτόν/η που έχεις βγει ραντεβού. Αν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα σε βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της καθώς ίσως νιώσεις πως κάποιοι προσπαθούν να σε υπονομεύσουν και να σου δημιουργήσουν εμπόδια. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα εντείνει την τάση σου για απομόνωση καθώς θα είναι ο μόνος τρόπος για να αισθανθείς σιγουριά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, έχει διαφορετική άποψη καθώς θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις τις φοβίες σου και αυτά που σε απασχολούν με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Αν σε έχει πειράξει κάτι στο ταίρι σου επίλεξε να το συζητήσετε και όχι να περιμένεις να καταλάβει μόνο του τι μπορεί να είναι αυτό. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα κάμψει τις αντιστάσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα μόνος/η σου παρά μόνο αν έχεις παρέα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και τονίζει τη σημασία των φίλων σου και την επίδραση που έχουν στη ψυχολογία σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους οτιδήποτε σε απασχολεί. Η ημέρα ενδείκνυται για να επαναφέρεις φιλικές σχέσεις που υπήρχαν παρεξηγήσεις και είχε διαταραχτεί η ισορροπία τους.

Ένας κοινός σκοπός θα κάνει εσένα και το ταίρι σου να δουλέψετε μαζί και μάλιστα να κάνετε ένα τέλειο δίδυμο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι γνωριμίες μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος θα είναι ενδιαφέρουσες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα χρωματίσουν την ημέρα καθώς θέλεις να αποκτήσεις κοινωνική αναγνώριση με σκοπό την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί μια σχέση πάθους και εξάρτησης με την καριέρα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδια σου στους κατάλληλους ανθρώπους και να βρεις την υποστήριξη που ζητάς. Μην ανακατευτείς σε πηγαδάκια εντός επαγγελματικού χώρου γιατί μπορεί να σε εκθέσουν.

Σήμερα θέλεις και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να μην αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο και αφού το θέλεις θα βρεις τρόπο να το καταφέρεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με επαγγελματικές προοπτικές αλλά πως θα καταλήξει;

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σου να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να ταξιδέψει, προκειμένου να αποβάλεις άγχος της καθημερινότητας, θα είναι έκδηλη σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ευνοεί μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις αλλά και ταξίδια που μπορούν να συνδυάσουν επαγγελματικά θέματα και αναψυχή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα φέρει νέα από τους γύρω σου προτάσεις για έξοδο καθώς θα είσαι αρκετά δημοφιλής στο περιβάλλον σου σήμερα. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

Το ταίρι σου δεν θα συμφωνεί με όλα όσα λες αλλά σήμερα θα βρεις τον τρόπο να το πείσεις και να συμφωνήσει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα κάνεις μια νέα γνωριμία που σίγουρα θα έχετε πολλά να συζητήσετε!