• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ζώδια
  • Αγγελίες
  • Καταγγελίες
  • Άρθρογραφία
  • Iατρική
  • Ιστορία
  • Φορολογικά
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Χαλκιδέων για την πολύωρη διακοπή ρεύματος
    • Εισιτήρια διάρκειας ΑΟΝΑ - «Στηρίζουμε την ομάδα μας»!
    • Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα έξω από την Αίγλη Ζαππείου
    • Φωτιά στη Χαραυγή
    • Συνάντηση Καραμπατσώλη – Κεφαλογιάννη
    • Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου
    • Απομάκρυνση των καμένων Πυροσβεστικών οχημάτων από την περιοχή του Πισσώνα
    • Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Πισσώνας και Τριάδα για τρεις μήνες
    • Τροχαίο στη Χαραυγή
    • Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Παληός
July 30, 2025
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ζώδια
  • Αγγελίες
  • Καταγγελίες
  • Άρθρογραφία
  • Iατρική
  • Ιστορία
  • Φορολογικά
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
Home » Ελλάδα

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας – 4 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος Posted On 27 Ιουλίου 2024
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός φέρεται να είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο τροχαίο το 2022 – Το χρονικό της τραγωδίας – Δείτε φωτογραφίες

 

 

Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ελαφρά τραύματα νοσηλεύεται ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που χθες το μεσημέρι σκόρπισε το θάνατο στην Εθνική Οδό Πύργου-Μεθώνης όπου 4 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 2 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του επαγγελματία οδηγού εν αναμονή και των τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να εξακριβωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος το 2022 είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο τροχαίο χωρίς τότε να συλληφθεί ως υπαίτιος για την πρόκληση του δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 12.30 όταν η νταλίκα, κινούμενη στην Εθνική Οδό Πύργου-Μεθώνης, στο ρεύμα προς Κυπαρισσία, εξετράπη της πορείας της, στη στροφή της Ελαίας, και συγκρούστηκε με τρία ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το πρώτο αμάξι, ασημί χρώματος, συγκρούστηκε μετωπικά με τη νταλίκα και εν συνεχεία έπεσε στις προστατευτικές μπάρες, το δεύτερο, μπλε ΙΧ, σφηνώθηκε κάτω από την καρότσα του φορτηγού ενώ το τρίτο συγκρούστηκε με τα προπορευόμενα οχήματα.

troxaio-pyrgou-elaia

Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ένας 38χρονος και η 1 έτους κόρη του, οι οποίοι επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο, καθώς και ένας 44χρονος με την 13χρονη κόρη του, οι οποίοι βρίσκονταν στο αμάξι που ακολουθούσε και καταπλάκωσε η νταλίκα. Παράλληλα, οι 12 Πυροσβέστες με τα 6 οχήματα που επιχείρησαν στο σημείο απεγκλώβισαν συνολικά 4 τραυματίες. Χρειάστηκε, μάλιστα, να κόψουν ακόμη και τις οροφές των οχημάτων προκειμένου να βγάλουν από αυτά τα θύματα του δυστυχήματος.

Πρόκειται για τον 6χρονο γιο του 38χρονου, ο οποίος διεκομίσθη βαριά τραυματισμένος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, τον 19χρονο γιο του 44χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, αλλά και δύο γυναίκες, ηλικίας 38 και 66 ετών, που μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

troxaio-pyrgou-elaia-
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους είχαν ταξιδέψει από το Λονδίνο, όπου μένουν, στο Ναύπλιο για να δουν τους συγγενείς τους και έκαναν διακοπές στην Πελοπόννησο.

Μια οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε και στα συντρίμμια του δεύτερου αυτοκινήτου. Σε αυτό οδηγός ήταν ο 44χρονος στρατιωτικός που υπηρετούσε στην Ρόδο και είχε έρθει στην Αμαλιάδα για την ορκωμοσία του 19χρονου γιου του ο οποίος είναι φαντάρος στην Καλαμάτα.

Ο 19χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης αλλά από την άμορφη μάζα των σιδερικών νεκρή ανασύρθηκε η 13χρονη αδελφή του.

troxaio_0
Troxaio_Elaia_m
Troxaio_Elaia-3_2

Ο κ. Μιλτιάδης Κουτσανδρέας, ο οποίος επέβαινε μαζί με το γιο του στο τρίτο ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα στη στροφή της Ελαίας, αναφέρει πως ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο, το βαρύ όχημα ντεραπάρισε και έφερνε βόλτες στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, έπεσε με ορμή πάνω στα δύο αμάξια που προπορεύονταν με αποτέλεσμα το πρώτο να πέσει στις προστατευτικές μπάρες μετά τη σύγκρουση και το δεύτερο να σφηνωθεί κάτω από την καρότσα.

«Η νταλίκα ερχόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία και ξαφνικά του έφυγε το τιμόνι δεξιά, πήγε να το μαζέψει και τούμπαρε. Άρχισε να φέρνει βόλτες στο δρόμο και έπεσε πάνω στα δύο οχήματα που ήταν μπροστά μας. Δεν πρέπει να έτρεχε πολύ αλλά του έπεσε η δεξιά ρόδα προς τα έξω, πήγε να το μαζέψει και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Βασικά βρέθηκε στη μέση του δρόμου. Ο πρώτος πήγε να τον αποφύγει και έπεσε πάνω στα προστατευτικά. Εκεί διαλύθηκε το αμάξι. Στο δεύτερο αμάξι έπεσε η νταλίκα πάνω του. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Πέρασαν 2 ώρες για να καταλάβω ότι υπήρχε αμάξι από κάτω. Είχε σφηνώσει από κάτω», εξηγεί ο συνοδηγός του τρίτου, εμπλεκόμενου οχήματος ο οποίος κάνει λόγο για ένα σημείο με επικίνδυνες στροφές.

Πρώτο Θέμα

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος είναι Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος και Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Psaxna.gr. Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Αριθμό Μητρώου 0533.

Trending Now
Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Χαλκιδέων για την πολύωρη διακοπή ρεύματος
Psaxna.gr 30 Ιουλίου 2025
Εισιτήρια διάρκειας ΑΟΝΑ - «Στηρίζουμε την ομάδα μας»!
Psaxna.gr 30 Ιουλίου 2025
Μεταγραφή «Βόμβα» στην Αρτάκη με Νίκο Κοροβέση
Read Next

Μεταγραφή «Βόμβα» στην Αρτάκη με Νίκο Κοροβέση

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


  •  

     

     









- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Facebook Pagelike Widget
  • - Advertisement -
  • Recent Posts

    • Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Χαλκιδέων για την πολύωρη διακοπή ρεύματος
    • Εισιτήρια διάρκειας ΑΟΝΑ - «Στηρίζουμε την ομάδα μας»!
    • Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα έξω από την Αίγλη Ζαππείου
    • Φωτιά στη Χαραυγή
    • Συνάντηση Καραμπατσώλη – Κεφαλογιάννη
    • Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου
    • Απομάκρυνση των καμένων Πυροσβεστικών οχημάτων από την περιοχή του Πισσώνα
    • Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Πισσώνας και Τριάδα για τρεις μήνες
    • Τροχαίο στη Χαραυγή
    • Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Παληός
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Μπούρας Χρήστος στο Εικόνες μεγάλης καταστροφής με το πρώτο φως της ημέρας μετά τη μεγάλη φωτιά
    • Μπούρας Χρήστος στο Μεγάλη φωτιά στο Παραγάλι-Κάηκαν Πυροσβεστικά – Τραυματίστηκαν Πυροσβέστες (Φωτογραφίες – Video- Συνεχής ενημέρωση)
    • Μπούρας Χρήστος στο ΕΚΠΑ Συγκρότημα Ευρίπου Ψαχνά:Εκτοξεύτηκαν οι βάσεις στο Τμήμα Λιμένων και Ναυτιλίας
    • Μπούρας Χρήστος στο «Φωτιά – και τώρα τι συμβαίνει;» (Του Μιχάλη Ψαριανού, Αρχηγού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Ανόβερο)
    • Μπούρας Χρήστος στο Η Αντιδήμαρχος Υγείας Αφένδρα Σοφία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
    • Μπούρας Χρήστος στο ΕΚΠΑ Συγκρότημα Ευρίπου Ψαχνά:Εκτοξεύτηκαν οι βάσεις στο Τμήμα Λιμένων και Ναυτιλίας
    • Μπούρας Χρήστος στο ΕΚΠΑ Συγκρότημα Ευρίπου Ψαχνά:Εκτοξεύτηκαν οι βάσεις στο Τμήμα Λιμένων και Ναυτιλίας
    • Για μια καλυτερη ιατρικη στο Η Αντιδήμαρχος Υγείας Αφένδρα Σοφία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
    • Για μια καλυτερη ιατρικη στο Η Αντιδήμαρχος Υγείας Αφένδρα Σοφία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
    • Μπούρας Χρήστος στο Ιστορική συναυλία Κλαυδίας στα Ψαχνά -Πρωτοφανής συμμετοχή στα χρονικά απο χιλιάδες κόσμο – Σείστηκε η πλατεία Ψαχνών! (φωτό – video)

Press enter/return to begin your search