Πως έγινε το ατύχημα στο δρόμο Ψαχνών – Πολιτικών με το βυτιοφόρο
Σοβαρό ατύχημα συνέβη εχθές το πρωί στο δρόμο Ψαχνών – Πολιτικών όταν ένα φορτωμένο βυτιοφόρο “τούμπαρε” σε χωράφι λίγα μέτρα πριν το εργοστάσιο της Σόγια Ελλάς στα Βρυσάκια στο ρεύμα προς Ψαχνά
Το βυτιοφόρο το οποίο ήταν φορτωμένο με λάδι οδηγούσε ένας άνδρας από τη Βουλγαρία, και κινούνταν στο ρεύμα προς Ψαχνά με κατεύθυνση τη Βουλγαρία όπου και επρόκειτο να ξεφορτωθεί το εμπόρευμα.
Κινούμενο στο ρεύμα προς Ψαχνά το όχημα τούμπαρε ξαφνικά έξω από την εταιρία “Δασούλας”, καθώς ο οδηγός λόγω της στενότητας του δρόμου και λόγω οχήματος που υπήρχε στο άλλο ρεύμα φέρεται να πάτησε στα χώματα και έτσι το βάρος του φορτίου να μετατοπίστηκε με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να αναποδογυρίσει.
Ευτυχώς παρόλα αυτά ο ίδιος δεν τραυματίστηκε και κατάφερε να βγει σώος από το όχημα, το οποίο παρέμεινε για ώρες ολόκληρες στο σημείο χωρίς καμία παρέμβαση.
Λίγη ώρα αργότερα για το συμβάν ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Γ. Ψαθάς ο οποίος απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στη Λαμία,και ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση ζήτησε από τις αρχές και την Περιφέρεια να διακοπεί επί τόπου η κυκλοφορία, να γίνει εκτροπή προς Πανόραμα και μετάγγιση του φορτίου προκειμένου να μην χυθούν τυχόν λάδια στο οδόστρωμα και κινδυνεύουν άλλοι οδηγοί.
Ο ίδιος ζήτησε επιπλέον να μάθει την πορεία της υγείας του οδηγού και έστειλε συνεργάτες του στο σημείο ώστε να παρασχεθεί οποιουδήποτε είδους βοήθεια χρειαστεί στον οδηγό.
Το φορτίο ωστόσο του οχήματος παρέμεινε ασφαλές, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται στο σημείο να φτάσουν γερανοί που θα σηκώσουν το βυτιοφόρο.
Η κυκλοφορία αναμένεται να διακοπεί προσωρινά και να γίνει εκτροπή.