Προς αναβολή για το νέο έτος οι εργασίες στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Με το νέο έτος θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Psaxna.gr, η προφορική ανεπίσημη ενημέρωση που έχει η Περιφέρεια από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, δείχνει οτι γίνονται δεκτές σε ένα μεγάλο τους τμήμα οι προτάσεις της , και αναβάλλονται οι εργασίες που θα διακόψουν την κυκλοφορία της υψηλής γέφυρας Χαλκίδας για το νέο έτος, αφού έχει προηγουμένως δοθεί στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου.
Στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα εκκινήσουν εργασίες που απαιτούν απλή στένωση του οδοστρώματος με κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα, συνολικής διάρκειας κατ’ εκτίμηση 30 ημερών.