Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Δείτε φωτογραφίες από τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος Ελλάδας στην ιστορία του συλλόγου
Μετά την επικράτηση του με 4-2 επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε – Τα παιδιά της ακαδημίας διαπρέπουν»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παίρνοντας τον λόγο ήταν εμφανώς συγκινημένος για την κατάκτηση του τίτλου στα 100 χρόνια του συλλόγου και αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Μουζακίτη, Κωστούλα και στην ακαδημία της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων αποθέωσε τους νεαρούς που μέσα από την ακαδημία της ομάδας καθιερώθηκαν σε επίπεδο ανδρών και δήλωσε ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για τα εγκαίνια του μουσείου τους που θα είναι από τα πιο μοντέρνα της Ευρώπης.
Η ατμόσφαιρα με τα βραχιολάκια
Πριν ξεκινήσει η απονομή, οι φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι είχαν γεμίσει ασφυκτικά το Γ.Καραϊσκάκης, έφτιαξαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με βραχιόλια που φώτιζαν, δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και συμμετέχοντας με τον δικό του τρόπου στους πανηγυρισμούς για το 48ο πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ένας ένας οι παίκτες που γνώρισαν αποθεώση. Ο κόσμος αποθέωσε σαφώς περισσότερο τους μικρούς, όπως τον Κωστούλα ενώ τρομερή αποθέωση γνώρισε ξανά ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μέντιλιμπαρ, όπως και παίκτες σαν τον Ελ Καμπί.
Ο Ρέτσος άκουσε τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του με το «Ρέτσο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα». Η απονομή σήκωσε όλο το γήπεδο στο πόδι για να ακολουθήσει show με πυροτεχνήματα και τον κόσμο να τραγουδά κομμάτια όπως «το Περαία μου Περαία μου». Η βραδιά είχε και Όλε Όλε των παικτών με τον κόσμο και έναν γενικότερο ωραίο… χαμό.
Δείτε φωτογραφίες από τη φιέστα: