• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Μαϊου
    • Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
    • Ολυμπιακός-Ρεάλ 92-85: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός
    • Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του
    • Συνεδριάζει με πέντε θέματα η Δημοτική επιτροπή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Πρώτος ο ΔΗΣΥ με μικρή διαφορά από το ΑΚΕΛ, δείχνει το exit poll -Πέμπτο το κόμμα του Φειδία
    • Ανακοίνωση σχετικά με ανάρτηση Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Αντώνη Σπυρόπουλου
    • Γυναίκα έχασε τη ζωή της στα Πολιτικά: Κατέρρευσε στην Ιερά Μονή Περιβλέπτου
    • Κάτοικοι Ψαχνών:«Απαράδεκτη η κατάσταση στον Παραποτάμιο»
    • Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Μαϊου
May 25, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Ψαχνά

Ομάδα προστασίας ανηλίκων Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων:Επιμορφωτική Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Πισσώνα με θέμα « Σχολικός Εκφοβισμός»

Psaxna.gr Posted On 5 Φεβρουαρίου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Η Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων (ΟΠΑ) του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, η οποία αποτελείται από τις Κοινωνικές Λειτουργούς κ. Παρσενία Τζαφέρου και την κ. Φωτεινή Σπανού, πραγματοποίησε επιμορφωτική Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Πισσώνα με θέμα « Σχολικός Εκφοβισμός».

Η δράση απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς και γονείς και είχε ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησής τους γύρω από τα φαινόμενα του Σχολικού Εκφοβισμού. Κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν: την έννοια και τις μορφές του Σχολικού Εκφοβισμού, τις επιπτώσεις στα παιδιά- θύματα αλλά και στους θύτες, τους τρόπους αναγνώρισης και διαχείρισης περιστατικών εκφοβισμού, τα προειδοποιητικά σημάδια, τον ρόλο της οικογένειας και του σχολείου στην πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπισή του, καθώς και την σημασία της συνεργασίας του σχολείου, της οικογένειας και των υποστηρικτικών.

Σε μία ανοιχτή και ουσιαστική συνάντηση, γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις γύρω από το ζήτημα που αφορά όλους, την δημιουργία  ενός σχολικού περιβάλλοντος ασφάλειας και αποδοχής για κάθε παιδί. Η ενεργή συμμετοχή των παρευρισκομένων και ο γόνιμος διάλογος που αναπτύχθηκε ανέδειξαν την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και κοινή στάση απέναντι σε φαινόμενα βίας και αποκλεισμού.

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων & οι Κοινωνικές Υπηρεσίες απονείμουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στην προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Πισσώνα κ. Δήμητρα Μπάστα, στην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Ευαγγελία Αυλωνίτη, καθώς και στο σύνολο των εκπαιδευτικών για την πρόσκληση, για την άριστη συνεργασία καθώς και για την ευγενή φιλοξενία, στον τοπικό πρόεδρο Πισσώνα κ. Γιώργο Ντουμάνη για την παρουσία του, όπως και σε όλους τους γονείς των μαθητών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Υγείας, Προσχολικής Αγωγής

Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων.

 

 

 

Αφένδρα Σοφία

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Μαϊου
Psaxna.gr 25 Μαΐου 2026
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
Psaxna.gr 25 Μαΐου 2026
Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει αεροπορικώς στην Ελλάδα περισσότερα από -32- κιλά ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk)
Read Next

Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει αεροπορικώς στην Ελλάδα περισσότερα από -32- κιλά ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk)

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • noname στο 26ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας:Σε τελική ευθεία ολοκλήρωσης το έργο από τον Δήμο Χαλκιδέων
    • noname στο Δήμος Ξηρομέρου: Ένας μικρός Δήμος με μεγάλες χρηματοδοτήσεις
    • Μπούρας Χρήστος στο «Άγνωστοι» ξεφορτώνουν αδέσποτα στον Παγώντα – Σε απόγνωση οι κάτοικοι
    • Μπούρας Χρήστος στο Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος μετά από 24 χρόνια
    • Μπούρας Χρήστος στο Εκτός χρηματοδότησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search