Οικογενειακή τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρές δύο ηλικιωμένες αδελφές έπειτα από φωτιά στο σπίτι τους
Posted On 4 Μαΐου 2025
0

Χωρίς τις αισθήσεις της ανέσυραν το μεσημέρι της Κυριακής 4/5/2025 πυροσβέστες μία 86χρονη γυναίκα μέσα από το σπίτι της, το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες στο χωριό Άνω Ράχη Πρέβεζας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φωτιάς κατέρρευσε η στέγη η οποία την καταπλάκωσε.
Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10:00 και αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πυροσβεστικά οχήματα από την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, το Θεσπρωτικό, τη Φιλιππιάδα και την Πάργα.
Η άτυχη γυναίκα ζούσε μαζί την 91 ετών αδελφή της, η οποία πρόλαβε να βγει από το σπίτι, ωστόσο είχε σοβαρά εγκαύματα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Trending Now
Selfie με τον Πρωταθλητή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης
4 Μαΐου 2025