• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ζώδια
  • Αγγελίες
  • Καταγγελίες
  • Άρθρογραφία
  • Iατρική
  • Ιστορία
  • Φορολογικά
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Νέο τροχαίο στην Εύβοια με έναν τραυματία
    • Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του 2ου Δημοτικού σχολείου Ψαχνών
    • Μιχάλης Ψαριανός για ανακοίνωση Γιάννη Μπουροδήμου:«Ο ρόλος σας ως εκλεγμένος εκπρόσωπος είναι να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των πολιτών»
    • Φωτιά σε σπίτι στα Έρια Καθενών
    • Φωτιά στη Νότια Εύβοια
    • Κλείνει λόγω συντήρησης το επόμενο διάστημα η υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας
    • Φωτιά στη Χίο: Βίντεο που κόβουν την ανάσα από το πύρινο μέτωπο – Στο νοσοκομείο 4 πυροσβέστες
    • Εύβοια:Ισχυροί άνεμοι παρέσυραν λουόμενο με SUP – Επιχείρηση Διάσωσης από την ομάδα Διάσωσης SAR 312 Αλιβερίου (video)
    • Χαλκίδα:Σύσκεψη φορέων για τη γέφυρα του Ευρίπου
    • ΑΟΝΑ-Athens Kallithea FC 0-1
August 14, 2025
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ζώδια
  • Αγγελίες
  • Καταγγελίες
  • Άρθρογραφία
  • Iατρική
  • Ιστορία
  • Φορολογικά
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
Home » slider Ψαχνά

Ευχαριστήρια επιστολή για το καρναβάλι στα Ψαχνά

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος Posted On 22 Μαρτίου 2024
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

 

 

 

      

Με το πέρας των Αποκριάτικων πολιτιστικών εκδηλώσεων και λόγω της επιτυχίας που στέφθηκαν ,υποχρέωση μας είναι να ευχαριστήσουμε όλους όσους κόπιασαν ή πρόσφεραν με οιανδήποτε τρόπο βοήθεια, για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

 

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τους : 

 

  • Όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που δούλεψαν για το σύνολο του διημέρου, αλλά επιπλέον αυτούς που συμμετείχαν και στο δρώμενο του «ΨΑΧΝΙΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ», τους ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα, γιατί ανέδειξαν  για μια ακόμη φορά το πολιτιστικό επίπεδο του τόπου μας, η προσφορά τους όπως πάντα είναι κατάθεση ψυχής, είμαστε ευγνώμονες, 

δηλαδή: τον Λάμπρο Νουλόπουλο, την Τάνια Παγώνη, τον Γιώργο Πρατζίκο , Ζησημάκη Ευάγγελο, τον Κωσταντάρα Γεώργιο, την Κουμούση Ελένη, την Κόκκινου Παναγιώτα, την Γαλατσίδα Παναγιώτα, την Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου, τον Μπελίτσο Θεόφιλο, τον Παστήρα Γεώργιο , την Κυρήκου Αικατερίνη, τον Καρρά Παναγιώτη, τον Μπουρνιώτη Γεώργιο, την Βαρβούζου Νίκη, την Δούδαλη Σταματούλα, την Ιωάννα Πατάπη, τον  Δαμιανό Λίτσα Τις Φωτεινή και Κατιάννα Πανταζή, Γίωργο Στούπα, το Κωστή Στουπα, την Βιβή Νάνου, τη Πρατζίκου Βασιλική, τη Μαίρη Καραχάλιου και τον Μάκη Κιαπέκο για την μεγάλη βοήθεια τους.

  • Τα μέλη επιτροπής του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ που δούλεψαν για την  πραγματοποίηση του.
  • Το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΑΧΝΩΝ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Καλαβρή Μιχάλη.
  • Τα σχολεία και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στο Καρναβάλι μας: το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών, το 2ο Δημτ. Σχολείο Ψαχνών, το 3ο δημοτ. Σχολείο Ψαχνών ,το Δημοτικό σχολείο Πολιτικών, το Δημοτικό  και  Νηπιαγωγείο Καστέλλας, τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου και τους Εθελοντές του.
  • Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα σχολεία και τους Συλλόγους που κατέβηκαν από τα τοπικά διαμερίσματα της Δίρφυς και τίμησαν τις εκδηλώσεις με την συμμετοχή τους και διαφήμισαν τον πολιτισμό και τις ομορφιές του τόπου τους : Το Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και Πολιτιστικό Σύλλογο Στροπώνων, Το Δημοτικο Σχολείο Διρφύων, Νηπιαγωγείο και Πολιτιστικό Σύλλογο « ΑΓΑΛΗ» Πάλιουρα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λούτσας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πισσώνα.
  • Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους Συλλόγους, Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Αγγελή Γοβιό», τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών «ΑΥΡΑ Πολιτικών, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πολιτικών και τον Πολιτιστικό χορευτικό Σύλλογο «ΡΙΖΕΣ»
  • Ευχαριστούμε πολύ το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΑΧΝΩΝ και το ΛΥΚΕΙΟ 

     ΨΑΧΝΩΝ, καθώς και τον Σύλλογο HAPPY VIRUS για την ευγενική συμμετοχή του, συνοδεύοντας τα παιδιά του ΚΔΑΠ.

  • Ευχαριστούμε από καρδιάς την Σκηνοθέτιδα της θεατρικής ΟΜΑΔΑΣ του Δήμου, η οποία ανέλαβε και έστησε το  ΔΡΩΜΕΝΟ του Ψαχνιώτικου γάμου, την καθηγήτρια Κα Πολυζώη Παναγιώτα.
  • Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο  «ΕΡΑΣΙΠΠΟ»ψαχνών για την  διάθεση αλόγων, τόσο για το δρώμενο όσο και για την παρέλαση ,ιδιαίτερα τον Πατέρα Στυλιανό, εφημέριο του Ιερού Ναού Παναγίας Ψαχνών, έδωσαν ιδιαίτερη χάρη και βαρύτητα στις εκδηλώσεις μας.

10)Τον θαυμάσιο, πολυτάλαντο συντοπίτη μας Παρουσιαστή,  Ερασιτέχνη Ηθοποιό και Εθελοντή, ΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΛΑΜΠΡΟ για την εκπληκτική παρουσία του.

11)Ευχαριστούμε και τον ΒΑΣΙΛΙΑ του Καρναβαλιού μας,που με τον δικό του μοναδικό τρόπο άνοιξε την παρέλαση αρμάτων και γκρουπ, τον μεγάλο αθλητή και Εθελοντή ΜΙΛΤΟ ΜΠΑΡΑΚΟ.

12) Ευχαριστούμε τους οικοδόμους του Δήμου μας που έστησαν την εξέδρα και τα σκηνικά για την εκδήλωση μας

 13) την ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΉ του Δήμου μας και τον Μαέστρο Μετοχιάτη Χριστόδουλο πάντα δίνει ξεχωριστή νότα στις εκδηλώσεις μας.

14) Θερμές ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς μας:

  ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε

  ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε

  ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ                                                                                                         

  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ 

  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ BAZZAR

  Το Ζαχαροπλαστείο Ψαχνών ΦΛΑΜΙΚΓΟ (Χρυσαφόπουλου)

  Το Αρτοποιείο κου ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

  Το Αρτοποιείο ΚΑΡΒΕΛΑΚΙ

   Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΜΠΡΙΝΗ στον Αγ. Αθανάσιο.

15) Ευχαριστούμε θερμά τους Συλλόγους που βοήθησαν με κάθε δυνατόν τρόπο στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, τον ορειβατικό Περιβαλλοντολογικό-Πολιτιστικό σύλλογο ΣΤΕΝΗΣ , τον Χορευτικό Σύλλογο ΚΑΘΕΝΩΝ, Εξωραϊστικό Σύλλογο ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,τον πολιτιστικό Σύλλογο ΣΤΑΥΡΟΥ για την διάθεση τοπικών ενδυμασιών για την πραγματοποίηση του Δρώμενου.

Τον Σύλλογο Γυναικών ΨΑΧΝΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗ για την κατασκευή και προσφορά εδεσμάτων για το δρώμενο μας.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν και ανέδειξαν τις εκδηλώσεις.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΔΗΜΑΡΧΌ ΜΑΣ κ. ΨΑΘΑ ΓΕΩΡΓΙΟ για την ουσιαστική βοήθεια και συμπόρευση του και σε αυτές τις εκδηλώσεις μας.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

ΜΥΤΑΛΑ-ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος είναι Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος και Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Psaxna.gr. Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Αριθμό Μητρώου 0533.

Trending Now
Νέο τροχαίο στην Εύβοια με έναν τραυματία
Psaxna.gr 13 Αυγούστου 2025
Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του 2ου Δημοτικού σχολείου Ψαχνών
Psaxna.gr 13 Αυγούστου 2025
Ανακοίνωση Πολιτιστικού συλλόγου Καστέλλας «Αγγελής Γοβιός»
Read Next

Ανακοίνωση Πολιτιστικού συλλόγου Καστέλλας «Αγγελής Γοβιός»

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


  •  

     

     





- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Facebook Pagelike Widget
  • - Advertisement -
  • Recent Posts

    • Νέο τροχαίο στην Εύβοια με έναν τραυματία
    • Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του 2ου Δημοτικού σχολείου Ψαχνών
    • Μιχάλης Ψαριανός για ανακοίνωση Γιάννη Μπουροδήμου:«Ο ρόλος σας ως εκλεγμένος εκπρόσωπος είναι να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των πολιτών»
    • Φωτιά σε σπίτι στα Έρια Καθενών
    • Φωτιά στη Νότια Εύβοια
    • Κλείνει λόγω συντήρησης το επόμενο διάστημα η υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας
    • Φωτιά στη Χίο: Βίντεο που κόβουν την ανάσα από το πύρινο μέτωπο – Στο νοσοκομείο 4 πυροσβέστες
    • Εύβοια:Ισχυροί άνεμοι παρέσυραν λουόμενο με SUP – Επιχείρηση Διάσωσης από την ομάδα Διάσωσης SAR 312 Αλιβερίου (video)
    • Χαλκίδα:Σύσκεψη φορέων για τη γέφυρα του Ευρίπου
    • ΑΟΝΑ-Athens Kallithea FC 0-1
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Bagg στο Μιχάλης Ψαριανός για ανακοίνωση Γιάννη Μπουροδήμου:«Ο ρόλος σας ως εκλεγμένος εκπρόσωπος είναι να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των πολιτών»
    • Bagg στο Αφήστε τις φωτιές στους Πυροσβέστες και στους Εθελοντές…
    • Μπούρας Χρήστος στο Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η γυναίκα η οποία συνελήφθη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε Κολοβρέχτη και Αγία Παρασκευή
    • Μπούρας Χρήστος στο Εικόνες μεγάλης καταστροφής με το πρώτο φως της ημέρας μετά τη μεγάλη φωτιά
    • Μπούρας Χρήστος στο Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η γυναίκα η οποία συνελήφθη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε Κολοβρέχτη και Αγία Παρασκευή
    • Μπούρας Χρήστος στο Συνελήφθη γυναίκα ως υπαίτια πρόκλησης των δύο πυρκαγιών σε Κολοβρέχτη και Αγία Παρασκευή
    • Μπούρας Χρήστος στο Συνεχίζονται τα έργα για τον Περιφερειακό Χαλκίδας – Ψαχνών στην Αγία Παρασκευή
    • Meindgiot στο Ευχαριστήριο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. Ψαχνών προς την Βουλευτή Νομού Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη
    • Ξενος στο Απομάκρυνση περιπτέρου στα Πολιτικά
    • Μπούρας Χρήστος στο Ψαθάς στην συνεδρίαση της ΠΕΔ:«Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα Πανεπιστήμια τα οποία έχουμε αυτή τη στιγμή όπως το ΕΚΠΑ» (video)

Press enter/return to begin your search