• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Νέα Αρτάκη:Ποδηλάτης τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
    • Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου
    • Ευχαριστήριο Νηπιαγωγείου Τριάδας προς τη Ζύμη Ψαχνών και το Δήμο Βαλαή
    • Ο Υπαστυνόμος του Α.Τ. Διρφύων Μεσσαπίων Θανάσης Καμονάχος απέκτησε μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο και τις Διπλωματικές Σπουδές
    • Έκκληση Ζεμπίλη στη συνεδρίαση της ΠΕΔ να στηριχθεί το"Συγκρότημα Ευρίπου"στα Ψαχνά! (video)
    • Aπάτη-μαμούθ σε βάρος 78χρονης στην Κηφισιά: «Μαϊμού» υπάλληλοι ΔΕΔΔΗΕ της άρπαξαν 100.000 ευρώ
    • Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει με βίντεο το «PosoKanei» – «Πλέον ξέρεις πού είναι πιο φθηνό το καλάθι σου»
    • Πέθανε η ηθοποιός Ντέιβ Τσέις από το «The Ring», σε ηλικία 35 ετών
    • Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η φετινή αναπαράσταση της Μάχης των Βρυσακίων
    • ΔΥΠΑ: Έρχονται ειδικά προγράμματα 15.000 προσλήψεων σε Δημόσιο & ΟΤΑ
June 19, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Ψαχνά

Δεν υπήρξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων-Ποια είναι η πραγματικότητα

Psaxna.gr Posted On 8 Ιουλίου 2025
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Στις 30-06-2025  δημοσιεύθηκε από τον ιστότοπο Psaxna.gr άρθρο με τίτλο “Χαμός σε περιοχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων -Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του-Κλήθηκε η Αστυνομία από τους γείτονες”,και στις 02-07-2025 άρθρο με τίτλο “Ενδοοικογενειακή βία στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων-Κλήθηκαν για κατάθεση οι εμπλεκόμενοι” 

 

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς ουδέποτε υπήρξε κανένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ούτε στις 30-06-25 αλλά ούτε και κατά το παρελθόν  -Ποια είναι η πραγματικότητα προς αποκατάσταση της αλήθειας

Στις 30-06-25 ο σύζυγος είχε σταθμεύσει το όχημά του σε ένα απερίφρακτο οικόπεδο,το οποίο ευρίσκεται απέναντι από το σπίτι του,όπου συνηθίζει να το σταθμεύει.Δύο γειτόνισσες οι οποίες για τους δικούς τους λόγους αντιδρούν στην στάθμεση του οχήματός του στο σημείο εκείνο είχαν σταθμεύσει σε σημείο που τον εμπόδιζε να βγάλει το όχημά του από το σημείο που το είχε σταθμεύσει.Ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ του συζύγου και των δύο γειτονισσών,στο πλαίσιο του οποίου εκείνος τους είπε ότι αυτή τη φορά δεν θα ανεχόταν την απαράδεκτη συμπεριφορά τους ,και ότι πηγαίνει αμέσως στην Αστυνομία.

Τότε εκείνες  μπήκαν μπροστά στο αυτοκίνητο για να τον εμποδίσουν να μεταβεί στην Αστυνομία.Με τα πολλά έφυγαν από μπροστά του και εκείνος αμέσως εκείνη την ώρα μετέβην στο Αστυνομικό τμήμα,ανέφερε το περιστατικό,το οποίο καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων και η Αστυνομία ήρθε στο σημείο ,όπου έκανε συστάσεις στις γειτόνισσες.

Η 28χρονη σύζυγος δεν ήταν εξ αρχής παρούσα στο περιστατικό,καθότι εκείνη την ώρα τάιζε το βρέφος τους.Βγήκε έξω όταν άκουσε τον καβγά μεταξύ του συζύγου της και των  γειτονισσών,ώστε να δει τι συμβαίνει,οπότε και κατάλαβε για άλλη μια φορά ,ότι οι συγκεκριμένες κυρίες τους δημιουργούν πρόβλημα.Όταν μετά την αναφορά του περιστατικού από τον σύζυγό της στην Αστυνομία,η Αστυνομία ήρθε για να κάνει συστάσεις στις γειτόνισσες,ήταν εκεί,οι Αστυνομικοί την είδαν και μίλησαν,τόσον εκείνη όσον και ο σύζυγός της,μαζί τους,για το πρόβλημα που τους δημιουργούν  αυτές οι κυρίες.

Εϊναι προφανές ότι εάν είχε υπάρξει περιστατικό ξυλοδαρμού με δράστη τον σύζυγο,δεν θα μετέβαινε ο ίδιος στην Αστυνομία.Η Αστυνομία δε,η οποία προσήλθε στο σημείο λίγη ώρα μετά,βλέποντας την αναφερόμενη από εμάς ως δήθεν ξυλοκοπείσα σύζυγο δεν θα έκανε συστάσεις στις γειτόνισσες αλλά θα συνελάμβανε τον σύζυγο κατά την αυτόφωρη διαδικασία και θα έπαιρνε τη σύζυγο στο τμήμα για κατάθεση και εξέταση από Ιατροδικαστή.

Εν τούτοις τίποτα από όλα αυτά δε συνέβη,γιατί ποτέ δεν υπήρξε περιστατικό βίας  μεταξύ του ζευγαριού.

Μετά τις συστάσεις της Αστυνομίας στις γειτόνισσες και δύο ημέρες μετά,ήτοι στις 02-07-2025,το ζευγάρι ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι έγινε μια ανώνυμη καταγγελία σε βάρος του συζύγου για ενδοοικογενειακή βία.Την ίδια ημέρα το ζευγάρι και μία γειτόνισσα ( και όχι ο πατέρας της συζύγου) κλήθηκαν από το Αστυνομικό τμήμα Ψαχνών,όπου κατέθεσαν για την ανώνυμη καταγγελία.Από τις καταθέσεις τους επιβεβαιώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ανυπόστατη,καθότι πέραν από εκείνους τους δύο,και η γειτόνισσα που κλήθηκε να καταθέσει,κατέθεσε ότι ουδέποτε αντιλήφθηκε ή περιήλθε σε γνώση της οποιοδήποτε περιστατικό βίας.Η σύζυγος δεν εξετάστηκε καν από Ιατροδικαστή,αφού ήταν ολοφάνερο ότι δεν είχε υποστεί βία.Το ζήτημα λοιπόν έληξε εκεί.

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Νέα Αρτάκη:Ποδηλάτης τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
Psaxna.gr 19 Ιουνίου 2026
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου
Psaxna.gr 19 Ιουνίου 2026
10.000€ επίδομα σε όσους μετακομίσουν μόνιμα σε τρεις δήμους
Read Next

10.000€ επίδομα σε όσους μετακομίσουν μόνιμα σε τρεις δήμους

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Μπούρας Χρήστος στο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων:Παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Πολιτικών
    • Βαγγέλης Καραμπίνης στο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων:Παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Πολιτικών
    • Μπούρας Χρήστος στο Live το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • noname στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 55 σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και στοιχεία εξοπλισμού για Κέντρα Υγείας της Στερεάς Ελλάδας
    • Τα παιδια σας και τα ματια σας στο Πλήθος κόσμου στο Athens Pride 2026, ποιοι πολιτικοί έδωσαν το «παρών» (φωτό)
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search