• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής (29/3/26)
    • Παιανιακός - Α.Ε. ΗΡΑ Διρφύων Μεσσαπίων 0-4
    • Τίμησαν τους Ήρωες στη Στέρνα του Πανού
    • Ψαχνά:Αθώος ο 44χρονος, ζήτησε συγγνώμη από τον Αστυνομικό
    • Στις κάλπες οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ, εκλέγουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή
    • Γ Εθνική 5ος όμιλος:Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής πλέι οφ
    • Καλά στην υγεία του ο αθλητής του Enduro-Μεταφέρεται σε ασφαλές σημείο από Πυροσβέστες και Εθελοντές
    • Φωτιά στην Ερέτρια - Εθελοντές και Πυροσβεστική στο σημείο
    • Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής στον Πυξαριά στη βόλτα Enduro
    • Πρωταπριλιά: Χιονοκαταιγίδες και ψυχρός αέρας σαρώνουν τη χώρα
March 29, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Ψαχνά

Γιάννης Μπουροδήμος: «Ποια είναι τα έργα του πρώην Δημάρχου στα Ψαχνά και που ήταν εννιά χρόνια ο Γιάννης» ρωτούν οι ψηφοφόροι

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος Posted On 24 Ιουνίου 2023
3


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Την ικανότητα και την εμπειρία του Γιάννη Μπουροδήμου στην τοπική Αυτοδιοίκηση  δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς 

Αρκεί μόνο να τον ακούσει κανείς για λίγα λεπτά να μιλάει σε μικρόφωνο για την τοπική Αυτοδιοίκηση και θα βγάλει τα συμπεράσματά του ακόμη και να μην γνωρίζει τον πρώην Δήμαρχο Ψαχνών και Γεωλόγο Γιάννη Μπουροδήμο.

Ο πρώην Δήμαρχος μπορεί να υλοποιήσει όλα όσα υπόσχεται και αυτό είναι το μόνο σίγουρο,μπορεί να αλλάξει τον Δήμο, κατά κοινή ομολογία όμως δεν το απέδειξε όταν του δόθηκε η ευκαιρία και αυτή θα είναι ίσως και η  αιτία της ήττας του αν τελικά στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη χάσει και δεν καταφέρει να νικήσει τον Γιώργο Ψαθά.

Πολλά και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η επάνοδος του Γιάννη Μπουροδήμου στις Δημοτικές εκλογές από τότε που ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του.

Αρκετοί είναι αυτοί που χειροκροτούν  και συγχαίρουν τον πρώην Δήμαρχο για την απόφασή του να διεκδικήσει και πάλι τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων,πολλοί όμως είναι και εκείνοι που βλέπουν με “κακό μάτι” αυτή του την επιστροφή!

Ο Γιάννης Μπουροδήμος μετά την ήττα του το 2014 από τον Γιώργο Ψαθά  αποσύρθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση και δοκίμασε την τύχη του στα έδρανα της Βουλής με το ΠΑΣΟΚ, και αυτό είναι πολύ πιθανό να του κοστίσει  καθώς πολλοί υποστηρίζουν πως  “αφού δεν του έκατσε το Βουλευτιλίκι έρχεται πλέον εκ του πονηρού να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και  την πιθανή φθορά που έχει ο νυν Δήμαρχος Ψαθάς  μετά από εννέα χρόνια και να “κλέψει” την Δημαρχία”!

Το θέμα ωστόσο είναι ότι στην  εξαγγελία της υποψηφιότητάς του  ο Γιάννης Μπουροδήμος κάνει λόγο για ένα σωρό πράγματα που λείπουν από τον Δήμο όπως η συνύπαρξη των ορεινών όγκων με το παραλιακό μέτωπο του Ευβοικού και του Αιγαίου σε συνδυασμό με τις παραγωγικές πεδιάδες των Ψαχνών, της Καστέλλας, της Τριάδας και του Πισσώνα που  συνθέτουν ένα παραγωγικό σύνολο η αξιοποίηση των οποίων  μπορεί να εκτινάξει την τοπική οικονομία και να αντιστρέψει την φθίνουσα πορεία την οποία ακολουθεί ο τόπος κατά την τελευταία δεκαετία όπως χαρακτηριστικά λέει,η αύξηση  των παιδιών στα σχολεία κλπ.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του κάνει λόγο για την  εγκατάλειψη η οποία παρατηρείται σε πολλά από τα δημοτικά μας διαμερίσματα, για κοινοτικά κονδύλια και μεγάλα έργα που μπορεί ο Δήμος να εξασφαλίσει ,για ανασύνταξη της περιοχής,για ανάπτυξη τουρισμού τεσσάρων εποχών,για φράγμα Ψαχνών και Καμπιών,για παρεμβάσεις στον αστικό ιστό,για αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας,για αξιοποίηση του πρωτογενή τομέα και άλλα πάρα πολλά,τα οποία όμως δεν εξηγεί στην ανακοίνωσή του γιατί δεν τα έκανε ο ίδιος όταν ήταν εκείνος Δήμαρχος.

Αυτό που επίσης δεν εξηγεί ο Γιάννης Μπουροδήμος ο οποίος μπήκε “φουριόζος” στον εκλογικό στίβο με ανακοινώσεις για το νερό,είναι τι έκανε εκείνος για το νερό,τι έκανε για τους δρόμους,για το σχέδιο Αθηνά,τα αδέσποτα και όλα εκείνα  τα προβλήματα που ο Δήμος και η έδρα του Δήμου τα  Ψαχνά είχαν από τότε και δεν απέκτησαν ξαφνικά.

Έτσι,εύλογα θα έλεγε κανείς αναρωτιούνται οι ψηφοφόροι “ποια είναι τα έργα που έκανε ο Γιάννης Μπουροδήμος από το 2010 εώς και το 2014 που ήταν Δήμαρχος;”

Αρνητικά επηρεάζει την εικόνα του πρώην Δημάρχου επίσης και η παντελής του απουσία  από τα Ψαχνά όλα αυτά τα χρόνια,έτσι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι “Ο Γιάννης μας θυμήθηκε και πάλι 4 μήνες πριν τις εκλογές.”!

Ο Γιάννης Μπουροδήμος οφείλει αυτές απαντήσεις στους Δημότες και ο χρόνος που του απομένει εώς τις κάλπες του Οκτωβρίου είναι αρκετός για να τις δώσει ώστε να πείσει τους ψηφοφόρους.

Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς ο οποίος ναι μεν  είναι πάντα εδώ και ποτέ δεν εγκατέλειψε, προσπαθεί καθημερινά, είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά, και βρίσκεται παντού μπροστά και πάντα πρώτος  ακόμη και σε γεγονότα που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται με την ιδιότητα του Δημάρχου όπως φωτιές, πλημμύρες, ατυχήματα και όλα τα γνωστά, δεν έχει όμως  καταφέρει να πετύχει πάρα την θέληση του τα θεμιτά αποτελέσματα.

Ο Δήμος και τα Ψαχνά παραμένουν στάσιμα, και επί δεύτερης συνεχόμενης  θητείας του  πολλά και σημαντικά προβλήματα παραμένουν άλυτα για εννέα συνεχόμενα χρόνια με  δική του ευθύνη.

 

 

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος είναι Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος και Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Psaxna.gr. Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Αριθμό Μητρώου 0533.

Trending Now
Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής (29/3/26)
Psaxna.gr 29 Μαρτίου 2026
Παιανιακός - Α.Ε. ΗΡΑ Διρφύων Μεσσαπίων 0-4
Psaxna.gr 29 Μαρτίου 2026
Τροχαίο στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (φωτό)
Read Next

Τροχαίο στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (φωτό)

3 Comments

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΡΜΑΣ
25 Ιουνίου 2023 at 13:58
Reply

Νομίζω ότι αποδίδετε “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”


Μπούρας Χρήστος - ΑΛΗΘΙΝΟΣ
29 Ιουνίου 2023 at 01:46
Reply

Μεταξύ άλλων η ανάρτηση του PSAXNA GR λέει………………… ”Ο Γιάννης Μπουροδήμος μετά την ήττα του το 2014 από τον Γιώργο Ψαθά αποσύρθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση και δοκίμασε την τύχη του στα έδρανα της Βουλής με το ΠΑΣΟΚ ” ……………………

Όμως η πραγματικότητα δεν είναι αυτή , γιατί ναι μεν ήταν υποψήφιος για βουλευτής και δεν εξελέγη παρά το ότι ήρθε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ . αλλά η έδρα χάθηκε στα ”χαρτιά ” και τη κέρδισε η ΛΙΒΑΝΙΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τότε εξέλεξε τέσσερις βουλευτές .

Επίσης λέτε ότι ο ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ αποσύρθηκε το 2014 το οποίο δεν είναι ακριβές . Το ακριβές είναι , ότι το 2019 όρισε επικεφαλής της παράταξής του στο δήμο , τον κύριο ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ .

ΤΟ 2014 έως 2019 ΥΠΗΡΈΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ανελλιπώς και με ηχηρή παρουσία σώνοντας ” οτιδήποτε αν σώνεται ” από το ” ΚΟΥΦΟ ” δήμαρχό μας ΨΑΘΑ .


Αλέξανδρος 44
29 Ιουνίου 2023 at 11:26
Reply

Όχι σωστά τα λέει ότι αποσύρθηκε. Ήταν απών από τον Δήμο από τότε που ήταν Δήμαρχος. (και τότε ήταν, αλλά τουλάχιστον τότε πήγαινε ως την Δημαρχία)! Είδατε καμία φορά τον Μπουροδήμο να πίνει καφέ σε κάποιο μαγαζί της πλατείας μας? Να τρώει σε κάποια ταβέρνα? Να αφήσει λεφτά στην περιοχή? Ο Μπουροδήμος ξαναμεφανιστηκε στα Ψαχνά πριν από 4 μήνες στην παρέλαση αφού είχε αποφασίσει να ξανακατεβει για Δήμαρχος! Οποτε κυρία Μπούρα άσε τις εξυπνάδες!!!


Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • - Advertisement -
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Μπούρας Χρήστος στο Ψαχνά:Αδέσποτα δάγκωσαν 27χρονο από τη Μακρυκάπα
    • Μπούρας Χρήστος στο Νέος τραυματισμός γυναίκας από αδέσποτα στα Ψαχνά
    • Μπούρας Χρήστος στο Νέος τραυματισμός γυναίκας από αδέσποτα στα Ψαχνά
    • ΆΝΝΑ ΠΡΙΟΝΑ στο Νέος τραυματισμός γυναίκας από αδέσποτα στα Ψαχνά
    • Χρήστος Μπούρας στο Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ανδρούτσος σε ηλικία 69 ετών
    • Μπούρας Χρήστος στο Τροχαίο ατύχημα στα Ψαχνά
    • Bag στο Ο Σπύρος Ραπτάκης Κυβερνήτης του ταχύπλοου σκάφους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας
    • noname στο Αναβλήθηκε η παρέλαση στην Καστέλλα
    • noname στο Ο Σπύρος Ραπτάκης Κυβερνήτης του ταχύπλοου σκάφους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας
    • noname στο Έπαιξαν ύμνο της Χούντας σε εορτασμούς για την 25η Μαρτίου
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search