Άγρια δολοφονία 95χρονου στην Αμφιλοχία – Ο γιος του τον χτύπησε με γκλίτσα στο κεφάλι

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε λίμνη αίματος στο σπίτι του στο χωριό Χαλκιόπουλο – Ο γιος του, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός, φέρεται να του επιτέθηκε και με μαχαίρι
Θύμα άγριας δολοφονίας από τα χέρια του ίδιου του παιδιού έπεσε ένας 95χρονος άνδρας σε χωριό της Αμφιλοχίας.
Κατά πληροφορίες η δολοφονία έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του γιου του ηλικιωμένου σήμερα το πρωί.
Νωρίτερα ο συλληφθείς, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός, εμφανίζεται να είπε σε κάποιον ότι σκότωσε τον πατέρα του με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι από γκλίτσα ενώ φέρεται να είχε δεχθεί χτυπήματα και από μαχαίρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 95χρονος φέρει αρκετά τραύματα.
Αστυνομικές πηγές μεταφέρουν ότι ο 95χρονος είχε άνοια και ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Τη σύλληψη έκαναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Εμπεσσού, με τον δράστη να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
protothema