• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Δημοτικό στάδιο Ψαχνών: Οπαδοί της Αγίας Παρασκευής επιτέθηκαν λεκτικά στον ηχολήπτη
    • Η Ευβοϊκή Ζύμη υποδέχθηκε τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα σε μια ημέρα δημιουργίας και μάθησης
    • 7η συνεδρίαση Δ.Σ. Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στα Ψαχνά: Απότιση φόρου τιμής στη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Ψαθά, τ. Δημάρχου Διρφύων – Μεσσαπίων
    • Ανακοίνωση Αθλητικού ομίλου Πισσώνα για το περιστατικό κλοπής στο πανηγύρι
    • Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Τρομακτικό τροχαίο στην Κωνσταντινούπολη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουση – Δείτε βίντεο
    • ΠΑΟΚ - Αγία Παρασκευή 1-2:Η Αγία Παρασκευή Πρωταθλήτρια στα Ψαχνά
    • Φωτιά σε ξερά χόρτα στην Ερέτρια
    • Εκλάπη τσαντάκι με 16,500 ευρώ σε πανηγύρι στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων
    • Πλήθος κόσμου στο Athens Pride 2026, ποιοι πολιτικοί έδωσαν το «παρών» (φωτό)
June 15, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » Ψαχνά

ΣΤΡΙΜΩΓΜΑΤΑ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος Posted On 21 Μαρτίου 2013
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

 

“Μούσκεμα” φαίνεται να τα έκανε ο Δήμαρχος Μεσσαπίων Γιάννης Μπουροδήμος αφού όπως και εμείς από εδώ ουκ ολίγες φορές από την περασμένη Τετάρτη είπαμε, ΚΑΚΩΣ ανέστειλε τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις!Έτσι λοιπόν ξαναμανά και πάλι από την αρχή τρέχουμε τώρα να σώσουμε τελευταία στιγμή τον “πνιγμένο” γιατί;Γιατί ο Μπουροδήμος πίστεψε τον Υπουργό.
Εϊναι πολλές οι φορές οι οποίες ο διαχειριστής αυτής εδώ της σελίδας έχει κατηγορηθεί ως Μπουροδημικός.Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού πάντοτε προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και όχι κατευθυνόμενοι.Ναι έχουμε υπερασπιστεί τον Μπουροδήμο σε θέματα τα οποία πιστεύαμε ότι κατηγορείτο αδίκως.Σήμερα όμως δεν θα τον υπερασπιστούμε κάθε άλλο του αποδίδουμε τις ευθύνες για ότι συμβεί από δω και πέρα στο ΤΕΙ Χαλκίδας καθώς θεωρούμε μέγα ατόπημα να αναστείλει τις κινητοποιήσεις και να “κρεμάσει” στην ουσία με δική του και προσωπική του ευθύνη όπως και ο κος Ψαθάς είπε όχι μόνο την πόλη αλλά στην ουσία ολόκληρο το νομό.
Σε κλίμα έντασης διεξήχθη χθες το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεσσαπίων οπου συζητήθηκε τι άλλο,το φλέγων θέμα του ΤΕΙ Χαλκίδας.Ο Δήμαρχος για μία ακόμη φορά παιρνοντας τον λόγο μας είπε τα γνωστά ότι δηλαδή το τμήμα ηλεκτρολογίας παραμένει,και ότι τα υπόλοιπα τμήματα περνούν σε μεταβατικό στάδιο.
Επίσης μας ενημέρωσε πως στην συνάντηση που είχαν την Τετάρτη με τον υπουργό, την οποία ο ίδιος κάλεσε (υπουργός), στην ουσία άλλα δεσμεύτηκε και άλλα προσπαθει να περάσει.
Ακόμη τόνισε πως πρέπει το σχέδιο Αθηνά δεν πρέπει να περάσει αύριο Παρασκευή στην βουλή και για τον λόγο αυτό πρέπει και πάλι να γίνουν κινητοποιήσεις,οι οποίες σημειωτέον αποφασίστηκαν για αύριο Παρασκευή στο υπουργείο παιδείας.Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη οι τρόπος με τον οποίο θα γίνουν οι κινητοποιήσεις.
Το λόγο πήρε στην συνέχεια ο κος Γιώργος Ψαθάς ο οποίος ήταν κατηγορηματικος κατά του Δημάρχου μιλώντας δικαιως κατ εμάς για άδειασμα των πολιτών από τον Δήμαρχο.Ο κος Ψαθάς απευθυνόμενος στον Δήμαρχο του απέδωσε ευθύνες γιατί πήγε σε μία συνάντηση μία ημέρα πριν τις κινητοποιήσεις και γιατί ανέστειλε ο ίδιος 10 η ώρα το βράδυ μία τεράστια προγραμματισμένη κινητοποίηση χωρίς καμμία έγγραφη διαβεβαίωση.
(Κάτι το οποίο εδώ και μέρες φωνάζουμε)
Ο κος Ψαθάς ενημέρωσε τόσο τον Δήμαρχο όσο και το ακροατήριο πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του συμφωνούσαν στα όσα μέχρι τώρα συνέβαιναν από πλευράς Δημοτικής αρχής αλά στο εξής όπως σημείωσε ο καθένας στο παγκάκι του.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κου Ψαθά η οποία ηταν η εξής:
“Συνέχεια μαξιλάρι στις απαιτήσεις των άλλων.Αν θέλεις εσύ να είσα έρμαιο των κομμάτων να είσαι.Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι και θέλουμε το καλό του τόπου.Αν εσύ θέλεις να είσαι αρεστός στο ΠΑΣΟΚ στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη ΔΗΜΑΡ και τον καθένα να είσαι.Εμείς και η τοπική κοινωνία δεν θέλουμε.”
Αισθηση προκάλεσε και  η παραίτηση του κου Ντούρμα ο οποίος αποκάλεσε “αλήτες” τους υπέυθυνους.
Ακούστηκαν πολλές απόψεις εν συνεχεία τόσο από Δημοτικούς συμβούλους,συλλόγους και απλούς πολίτες οι οποίες ειχαν όλες κοινό παρονομαστή,την δυσαρέσκεια για την αναστολή των κινητοποιήσεων και την άμμεση αντίδραση έστω την ύστατη στιγμή.

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος είναι Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος και Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Psaxna.gr. Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Αριθμό Μητρώου 0533.

Trending Now
Δημοτικό στάδιο Ψαχνών: Οπαδοί της Αγίας Παρασκευής επιτέθηκαν λεκτικά στον ηχολήπτη
Psaxna.gr 15 Ιουνίου 2026
Η Ευβοϊκή Ζύμη υποδέχθηκε τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα σε μια ημέρα δημιουργίας και μάθησης
Psaxna.gr 15 Ιουνίου 2026
Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ
Read Next

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Τα παιδια σας και τα ματια σας στο Πλήθος κόσμου στο Athens Pride 2026, ποιοι πολιτικοί έδωσαν το «παρών» (φωτό)
    • Χρήστος Ιωάννου στο Φωτιά στον Κολοβρέχτη
    • Νόμος 4830/2021 στο Οι φιλόζωοι εθελοντές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ευχαριστούν τον Αντώνη Γεωργίου και τον Κώστα Τσοκάνη από τα Ψαχνά για την οικονομική τους προσφορά
    • noname στο Κοτζιάς:«Οι πέντε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού είναι οι μόνες, σε ολόκληρη την Εύβοια, που δεν περιλαμβάνονται στις περιοχές Αιολικής Καταλληλότητας»
    • υπολειμματα καθαρισμου στο Ανακοίνωση Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων: Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και Δήλωση Καθαρισμού έως την 15 Ιουνίου 2026
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search