• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Conference League:Τα αποτελέσματα των αγώνων της Πέμπτης για την φάση των 16
    • Europa League: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Πέμπτης για την φάση των 16
    • Τσέλιε – ΑΕΚ 0-4: Η ομάδα του Νίκολιτς έκανε κομμάτια τους Σλοβένους και άνοιξε τα φτερά για τους 8
    • Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου - Κάτι φαίνεται να αλλάζει στη ζωή σας...
    • Παναθηναϊκός - Μπέτις 1-0, Europa League: Τέτοιο ευρωπαϊκό θρίαμβο θα τον ζήλευε και ο... Σαραβάκος!
    • Παρέμβαση της Τζοβάνας Γκόγκου στην συνεδρίαση της ΠΕΔ για τα αιολικά πάρκα
    • Βράβευση του Νικόλαου Κωνσταντάκη, Οικονομικού Διευθυντή της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΖΥΜΗΣ, στα Finance & Accounting Awards 2026
    • Χαλκίδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο -Ποιος ήταν
    • Σημαντική διάκριση για την Δίρφυς στα Finance and Accounting Awards
    • Ιράν:«Θα γεμίσουμε αίμα τον Περσικό εάν επιτεθείτε στα νησιά» -19 πλοία έχουν χτυπηθεί
March 13, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Ψαχνά

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κάτοικοι από την Άτταλη

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος Posted On 7 Νοεμβρίου 2017
1


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί κάτοικοι από την Άτταλη της Εύβοιας. Μαζί με τον δήμαρχο, Γιώργο Ψαθά συναντήθηκαν με τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Σιόλια και του εξήγησαν τους λόγους που διαμαρτύρονται και ζητούν την επαναλειτουργία του δημοτικού σχολείου τους.


Όπως έκαναν σαφές, διαθέτουν ένα σχολείο με πολύ καλές υποδομές, τα παιδιά φθάνουν τα είκοσι σε αριθμό και δυστυχώς, αναγκάζονται να πηγαίνουν στο σχολείο της Μακρυκάπας, στο οποίο κάνουν μάθημα μέσα σε κοντέινερ και κάποια άλλα παιδάκια μέσα σε μία αποθήκη. Επίσης, συστεγάζονται με μαθητές του Γυμνασίου και μοιράζονται τις ίδιες τουαλέτες. Ανάμεσα στους γονείς υπήρχε και μαρτυρία μητέρας η οποία δεν διαθέτει μεταφορικό μέσο και μέχρι να ολοκληρωθεί η η διαδικασία της μεταφοράς των μαθητών με ταξί, αναγκάστηκε πολλές φορές να πάει το παιδί της στην Μακρυκάπα με τα πόδια, περνώντας μέσα από το δάσος. Όπως εξήγησαν στον κο Σιόλια, τα μικρά παιδιά φθάνουν έξω απο το σχολείο μία ώρα νωρίτερα και μέχρι να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, κάθονται μέσα στο κρύο ή τη ζέστη, ανάλογα την εποχή. Όλα αυτά τους έχουν εξοργίσει και ζητούν την ανάκληση της απόφασης και την επαναλειτουργία του δημοτικού Άτταλης για το νέο έτος 2018-2019. Από την πλευρά του ο Νίκος Σιόλιας υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημά τους στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.




 

Lamiastar.gr

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος είναι Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος και Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Psaxna.gr. Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Αριθμό Μητρώου 0533.

Trending Now
Conference League:Τα αποτελέσματα των αγώνων της Πέμπτης για την φάση των 16
Psaxna.gr 13 Μαρτίου 2026
Europa League: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Πέμπτης για την φάση των 16
Psaxna.gr 13 Μαρτίου 2026
Δείτε video από την ενημερωτική συνάντηση με θέμα το TEI στο Δημαρχείο  των Ψαχνών
Read Next

Δείτε video από την ενημερωτική συνάντηση με θέμα το TEI στο Δημαρχείο των Ψαχνών

1 Comment

Σιγανός Κων/νος
8 Νοεμβρίου 2017 at 11:35
Reply

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για τα όσα στο άρθρο σας αναφέρονται, έχω να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα ως διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μακρυκάπας :
1. Τα εγγεγραμμένα παιδιά από την περιοχή της Άτταλης και τα οποία μετακινούνται δωρεάν με σχολικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ είναι δεκαεπτά (17).
2. Κανένα παιδί δεν κάνει μάθημα σε αποθήκη !! Αυτό υιοθετήθηκε από κάποιους, καθώς μια μικρή αίθουσα χρησιμοποιήθηκε σαν αποθήκη σε εποχή έλλειψης μαθητών.
3. Το Δημοτικό Σχολείο με το Γυμνάσιο δε συστεγάζονται, καθώς δεν έχουν ούτε κοινές αίθουσες ούτε κοινό προαύλιο, παρά μόνο μια κοινή πόρτα για την είσοδο και έξοδο των μαθητών του Γυμνασίου.
4. Οι τουαλέτες των μαθητών του Γυμνασίου είναι τελείως χωριστά από αυτές του Δημοτικού ! !
5. Τα παιδιά φτάνουν στο σχολείο στην καλύτερη περίπτωση μισή και ΟΧΙ μία ώρα νωρίτερα.
Κατανοώντας το αίτημα των κατοίκων της Άτταλης, καθώς είναι δικαίωμά τους να απαιτούν δικό τους σχολείο, και παρά τις συζητήσεις που έκανα μαζί τους προσπαθώντας να τους εξηγήσω για το πόσο καλύτερο είναι για την εκπαίδευση και τη μόρφωση των παιδιών τους, να φοιτούν σε ένα εξαθέσιο σχολείο όπου θα υπάρχουν όλες οι ειδικότητες και έτσι τα παιδιά τους παίρνουν ολοκληρωμένη και όχι αποσπασματική μόρφωση σε όλα τα διδακτικά αντικείμενα, αυτοί εμμένουν στην άποψή τους !
Κανένα πρόβλημα μ’ αυτό ! Αλλά παρακαλώ να μένουν στην εκδοχή της αλήθειας και να μην παρουσιάζουν τα πράγματα όπως εκείνοι τα φαντάζονται !!
Με τιμή
Κων/νος Σιγανός
Δντής Δημοτικού Σχολείου Μακρυκάπας


Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • - Advertisement -
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search