• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Reuters: Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης το πιστόλι που του χάρισε ο Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
    • Συνελήφθησαν δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin με τους τρεις νεκρούς το 2010, αναζητείται μία 46χρονη
    • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην Εύβοια
    • Χαλκίδα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πιθανή φωτιά σε ΙΧ
    • Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων:Ανήλικος στο Νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Έξι συλλήψεις
    • Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 15χρονη ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ
    • Χαλκίδα: Συνελήφθη ανήλικος με ναρκωτικά
    • Θανάσης Ζεμπίλης: Σύντομα ο δρόμος στα Ήλια θα πρέπει να "ανοίξει" και για τους Google Maps!
    • Τραγωδία στην Θηβών-Νεοχωρακίου: Νεκρός 21χρονος οδηγός ημιφορτηγού μετά από ανατροπή
    • Θρήνος στο Μαντούδι για τον 23χρονο Παναγιώτη
July 11, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » Ψαχνά

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος Posted On 1 Μαΐου 2014
36


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουροδήμου είναι ο κύριος Αντώνης Γεωργίου από τα Ψαχνά, Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος.

Ο κος Γεωργίου είναι γεννηθείς τις 20/10 του 1975, και είναι ένας από τους υποψηφίους του οποίου το βιογραφικό δεν περνάει απαρατήρητο.
Ο κος Γεωργίου είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
με πτυχίο στην Δασολογία, το φυσικό περιβάλλον,τις Γεωτεχνικές επιστήμες και την Τεχνολογία ξύλου.
Έχει μεταπτυχιακό στην λειτουργία βιομηχανιών ξύλου, ενώ έχει παρακολουθήσει με επιτυχία πλήθος σεμιναρίων και έχει διατελέσει Επιστημονικός συνεργάτης επί 4 συναπτά έτη του ΤΕΙ Λάρισας.
Γνωρίζει ξένες γλώσσες, έχει διδακτική εμπειρία και προυπηρεσία ενώ για πολλά χρόνια έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος και Επιστημονικός Υπέυθυνος  στην Εταιρία της Νεοσέτ.

Ο κος Γεωργίου σήμερα διατηρεί Μεσιτικό-Δασολογικό-Ασφαλιστικό  γραφείο επί της Οδού Αγγελη Γοβιού στα Ψαχνά.

Σταμάτης Ρουσόδημος
28/4/14

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος είναι Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος και Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Psaxna.gr. Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Αριθμό Μητρώου 0533.

Trending Now
Reuters: Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης το πιστόλι που του χάρισε ο Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Psaxna.gr 10 Ιουλίου 2026
Συνελήφθησαν δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin με τους τρεις νεκρούς το 2010, αναζητείται μία 46χρονη
Psaxna.gr 10 Ιουλίου 2026
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΖΩΤΗ (VIDEO)
Read Next

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΖΩΤΗ (VIDEO)

36 Comments

Ανώνυμος
28 Απριλίου 2014 at 13:02
Reply

Αυτοί είναι ικανοί υποψήφιοι.Μορφωμένοι και σοβαροί άνθρωποι.Αντώνη καλή επιτυχία.


Ανώνυμος
30 Απριλίου 2014 at 06:07
Reply

Ο "δεκαχίλιαρος" του Μπουροδήμου.


    Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2014 at 07:07
    Reply

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΠΥΛΟΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΠΣΗΦΕΙΟ.ΠΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2014 at 11:38
    Reply

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ?ΧΧΟΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΑΟΧ

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2014 at 09:09
Reply

Ειναι τοσο ακριβος ο κυριος;Αν κρινουμε απο μπο'ι' παντως τ'αξιζει τα λεφτα του!!!!!


    Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2014 at 07:04
    Reply

    αμορφοτα σκυλια του Μπαζωτη που γλιφετε για μια θεση..σας εχουμε δει.

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2014 at 09:47
Reply

Μικροπρεπείς αναγνώστες και υποστηρικτές του mpazotisnews. Όλο μίσος και κακία. Κακοί άνθρωποι, κακός συνδυασμός, κακά χρόνια μας περιμένουν.


Ανώνυμος
30 Απριλίου 2014 at 10:30
Reply

Αγαπητέ φίλε, δεν έχω καμία σχέση με τον Μπαζώτη και με mpazotisnews και ότι νομίζεις εσύ. Αλλά έρχονται κακά χρόνια όταν κατεβαίνουν υποψήφιοι οι οποίοι δεν θέλουν να γίνει το φράγμα, για να τα "παίρνουν" από τους αγρότες. Αλλά οι αγρότες ξύπνησαν και δεν τρώνε πια "κουτόχορτο". Do you understand? Και μακάρι να γίνει το φράγμα. Πρέπει να γίνει.


    Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2014 at 11:48
    Reply

    Δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Το νερό και φράγμα να γίνει δεν φτάνει ούτε για καφέ. Αν θέλουν να πετάξουν λεφτά ναι, είναι ιδανικός τρόπος για ¨ροκάνισμα". Να μας δείξουν μελέτη για την ποσότητα νερού που θα αποθηκεύσει. Όχι μελέτη αέρα κοπανιστό που δημοσίευσε συγκεκριμένο φερέφωνο. Για του λόγου το αληθές κάνε βόλτα στο ποταμάκι.

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2014 at 10:38
Reply

Καλο παιδι και καλος επαγγελματιας,αλλα μυριζει συναλλαγη η δουλεια.


Ανώνυμος
30 Απριλίου 2014 at 13:06
Reply

Να γινει το φραγμα και οταν θα εχουμε ελειψη νερου θα το γεμιζουμε απο το περισευμα των γεωτρισεων του 'γιαν του γελαστου'.Ο τυπος μενει σε αλλο δημο και δεν ελυσε τα προβληματα 3,5 χρονια ,θα τα λυσει τωρα;Ξυπνατε και στειλτε τον στο σπιτι του,δεν κανει για κατι αλλο!!!!


Ανώνυμος
30 Απριλίου 2014 at 16:57
Reply

Επειδή την είδα και εγώ την μελέτη, δεν είναι αέρα κοπανιστός. Ας την στείλετε σε κάποιον ειδικό επιστήμονα και θα δείτε ότι είναι πολύ σοβαρή. Και επειδή αγαπητέ μου, τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα λεγόμενά σου, την ιστορία για το φράγμα, κάνε μαι ανασκόπηση στο παρελθόν. Δεν είναι κακό. Και όσον αφορά την ποσότητα του νερού, αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι ο νυν Δήμαρχος έχει διανοίξει πόσες γεωτρήσεις, πως να μην χαθεί το νερό. Εεεεεεε;


    Ανώνυμος
    7 Μαΐου 2014 at 21:17
    Reply

    Ήμαρτον!!!! Έλεος!!! Τί άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου; Έφυγε το νερό με τις γεωτρήσεις. Φοβήθηκε το θόρυβο από τα τρυπάνια και χάθηκε. Πάρτε το χαμπάρι πριν είναι αργά. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΦΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!!! Ρίχτε τα αυτά τα ρημάδια τα λεφτά αν υπάρχουν, στο Κέντρο Υγείας. Θα σωθεί και κόσμος.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2014 at 12:14
Reply

Α ΡΕ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ 33?ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    Ανώνυμος
    1 Μαΐου 2014 at 12:36
    Reply

    Ερχονται και αγωγές εκ μέρους των 33 κατά του Μπουροδήμου… don't worry

    Ανώνυμος
    1 Μαΐου 2014 at 14:31
    Reply

    giati ο ανεμος τι εκανε για τους 33 στη μοιρα τους τους αφησε, σιγα του ειχε κοπει η ορεξη βρε δε μπορουσε να φαει !!!!

    Ανώνυμος
    1 Μαΐου 2014 at 18:42
    Reply

    na mas peis ti ekane o tsergiotis to kfo skli

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2014 at 13:25
Reply

translate Εκτύπωση Email
Υποβλήθηκε από Γιάννης Ρουσόδημος
Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2010
AddThis Social Bookmark Button

Το τελευταίο καιρό από μερίδα υποψηφίων Δ.Σ. συγκεκριμένων συνδυασμών γίνεται προσπάθεια να μας "κολλήσουν ετικέτες" διαδίδοντας ότι είμαστε υποψήφιοι σε κάποιο από τους συνδυασμούς που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το Δήμο μας.

Αυτό δεν γίνεται τυχαία μιάς και ο τρόπος που λειτουργεί "MESSAPIA-NEWS" άλλους τους ενοχλεί και άλλους δεν τους συμφέρει. Οπως γενικότερα δεν τους συμφέρει να υπάρχει ενημέρωση και ειδικά ενημέρωση που να φέρνει στο φως το παρασκήνιο που επικρατεί. Θέλουν να υπάρχουν μόνο τα όσα οι ίδιοι διαδίδουν και λένε, γιατί έτσι προωθούν τα συμφέροντά τους και την εκλογή τους. Αλλοι ενοχλούνται γιατί θα ήθελαν να τους "λιβανίζουμε" από το πρωϊ έως το βράδυ και να "δουλεύουμε" για αυτούς, πράγμα που δεν γίνεται. Αλλοι μας θεωρούν δεδομένους σε κάποιο συνδυασμό, γιατί η σχέση που έχουμε με πρόσωπα του συνδυασμού είναι περισσότερο φιλική και νομίζουν ότι αυτό μας δημιουργεί εξαρτήσεις!

Οτι λοιπόν και να λένε, ότι και να νομίζουν, ότι και να θεωρούν δεδομένο είναι δικό τους θέμα και "πρόβλημα". Εμείς από εδώ, τους απαντάμε ότι υποψήφιοι Δ.Σ. στο "MESSAPIA-NEWS" δεν υπάρχουν, και αν υπάρξουν θα βρεθούν αυτομάτως εκτός, γιατί ή την ενημέρωση των πολιτών θα υπηρετήσουν ή την πολιτική. Υπηρέτες δύο "αφεντάδων" δεν μπορούν να είναι. Αρα ότι και να λέγεται μετά από αυτή τη δημοσίευση, εκθέτει όλους όσους λένε, όσα λένε και εμείς συνεχίζουμε να ενημερώνουμε,μη μένοντας

στις επίσημες θέσεις και δηλώσεις των υποψηφίων, αλλά ψάχνοντας πάνω και κάτω από αυτά που οι ίδιοι θέλουν να μας περνάνε. Αλλιώς θα είμαστε ακόμα ένα SITE που ενημερώνει, ενώ εμείς θέλουμε να είμαστε το SITE που ψάχνει την ενημέρωση.
< Προηγούμενα Επόμενα >


Ανώνυμος
1 Μαΐου 2014 at 13:27
Reply

αυτα εγραφε τοτε,τωρα τι λεει?


Ανώνυμος
1 Μαΐου 2014 at 17:07
Reply

εχει και αλλα γραψει τοτε,ενα ενα θα ερχονται


Ανώνυμος
1 Μαΐου 2014 at 20:09
Reply

Τι γίνεται ρε εδώ; Αναδημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική εφημερίδα; Έτσι εκφράζετε ρε τις απόψεις σας εσείς; Τόσο κενοί είστε από επιχειρήματα, έγγραφα, έργα κ.ο.κ. και προσπαθείτε να σπιλώσετε έναν υποψήφιο με τόσο φθηνά τεχνάσματα; Τι καινούργιο κολπάκι είναι αυτό; Κατά τ' άλλα είστε εσείς που λέγατε ότι θέλετε αυτή η προεκλογική περίοδος να έχει πολιτική υφή. Αλλά εγώ την χαρακτηρίζω κατινίστικη. Δεν αρμόζει σε άνδρες αυτή η τακτική. Τι ωραίο προεκλογικό αγώνα κάνετε.


    Ανώνυμος
    2 Μαΐου 2014 at 19:57
    Reply

    δεν κανουμε αναδημοσιευσεις νεων,ειδησεων κλπ,απλα εδειξε ο φιλος τι πιστευε ,τι ελεγε ,τοτε το 2010 ο συγκεκριμενος που γραφει και και τι σημερα,ειναι αυτο σπιλωση?απλα ειναι πολιτικη ασυνεπεια,λογια πολιτικων,΄λογια του αερα,διαβασε λοιπον"οτι υποψηφιοι Δ.Σ στο …………..δεν υπαρχουν,και αν υπαρξουν θα βρεθουν αυτοματως εκτος,γιατι η ενημερωση των πολιτων θα υπηρετησουν η την πολιτικη.Υπηρετες δυο ''αφενταδων"δεν μπορουν να ειναι…………Βγαλτε λοιπον τα δικας σας συμπερασματα.τα γραπτα μενουν……….

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 at 06:44
Reply

Καλη επυτιχεια Αντωνη Γεωργιου!!! Εισαι καλο παιδι μην ακους τιποτα! Ας σταματισουν επιτελους ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙ Κ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΖΩΤΗ ΝΑ ΑΠΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΟΦΕΛΙΘΙΚΑΤΕ ΤΟΝ ΨΙΦΟ ΜΑΣ. ΣΤΟΡ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΕΛΕΟΣΣΣΣ


Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 at 06:49
Reply

ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ,ΜΕ ΑΠΙΛΙΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΜΠΟΥΡΟΔΙΜΟ.ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Ο ΜΠΑΖΩΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑ


    Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2014 at 11:34
    Reply

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΑΙΜΑΤΑ …..ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ……..!!!!!

    Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2014 at 12:41
    Reply

    ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΗ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ .ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ….ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑ ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

    Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2014 at 13:09
    Reply

    Εγώ πιστεύω ότι η ιστορία αυτή με τις απειλές και κολοκύθια τούμπανα είναι φτιαχτή από τον σάπιο νου για να μαλακώσει η κοινή γνώμη. Συνέχισε φερέφωνο το έργο σου, λίγες μείνανε.

    Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2014 at 14:25
    Reply

    poios einai sapios noys den katalabaino ti epipedo 8ee mou!!!!!

    Ανώνυμος
    7 Μαΐου 2014 at 21:19
    Reply

    Ο σάπιος νους είναι λογοπαίγνιο. Αν το πεις πολλές φορές θα καταλάβεις τι θέλει να πει η φράση.

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 at 06:59
Reply

Αντωνη καλη επυτιχεια!!!


Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 at 07:10
Reply

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΨΑΘΑ ΕΥΧΟΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΨΑΧΝΩΝ!!!


Ανώνυμος
7 Μαΐου 2014 at 20:53
Reply

ετσι φιλε συμφωνω απολυτα,μακαρι ολοι οι συνδυασμοι να ειχαν τετοια ατομα,θα ειχαμε ενα καλυτερο αυριο,καλη επιτυχια Αντωνη,(ας ψηφιζω αλλον συνδυασμο).


Ανώνυμος
7 Μαΐου 2014 at 20:54
Reply

ηθελα να πω μακαρι ολοι οι συνδυασμοι να ειχαν μονο τετοια προσωπα


Ανώνυμος
7 Μαΐου 2014 at 22:00
Reply

ρε φιλοι 12 χρονια ολα τα μεγαλα εργα περιμεναν,ολα κατα σοφο τα ειχε στο προγραμμα,γιατι δεν εκανε ενα? και μιλω για νερο.αποχετευση,φραγμα,κλπ?και τοτε απο χρηματοδοτηση ?οποιος ηθελε του εδιναν,τωρα εκανε κουμαντο ο αδωνης ο μεγας,συγκρινεται 12 χρ.του δικουσας με 3,5 του δημάρχου?χρονια κρισης ,μιζεριας για την ελλαδα,Εκανε στα 12 χρ,οσες προσληψεις ηθελε,εβαζε κτελ,δεν πληρωνε κανενα,εκανε γεωτρησεις και τις χρωσταει,επιτελους τι συγκρινεται?


Ανώνυμος
13 Μαΐου 2014 at 12:41
Reply

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΤΩΝΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΣ ΠΑΣ ΚΑΛΑ


Ανώνυμος
13 Μαΐου 2014 at 19:47
Reply

ΑΝΤΩΝΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



  •  

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Γιαμπουσελέ στο Γιατί οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Μεσσάπεια» πρέπει ίσως κάποια στιγμή να αλλάξουν φιλοσοφία…
    • s. στο Όταν ο ανάδοχος γίνεται υμνητής….
    • Χρήστος Μπούρας στο Ραπτάκης:«Αιωνία η μνήμη αυτών που έδωσαν την ψυχή τους για αυτόν τον τόπο και που με τις πράξεις τους σώζουν ζωές και μετά θάνατον όπως ο αείμνηστος Γιώργος Ψαθάς!»
    • Χρήστος Μπούρας στο Φωτιά από κεραυνό στη Μακρυκάπα – Τέθηκε υπό έλεγχο
    • Τι σημαινει.... στο Αφένδρα Σοφία:«Οι αποφάσεις που ακολούθησαν είναι σεβαστές»
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search