Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Για Ψυχιατρική αξιολόγηση θα οδηγηθεί ο 51χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του νοσηλεύεται ο άνδρας 51 ετών o οποίος το βράδυ της Κυριακής επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του σε περιοχή κοντά στα Ψαχνά Ευβοίας
Το Α. Τ. Διρφύων Μεσαπίων ενημερώθηκε την Κυριακή το βράδυ ότι 51χρονος άνδρας κάτοικος Δήμου Διρφύων Μεσαπίων σε περιοχή κοντά στα Ψαχνά, βρισκόταν στην ταράτσα του σπιτιού του και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών με πρόσθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον 51χρονο στην ταράτσα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του,ενώ σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία αναμένεται να οδηγηθεί για ψυχιατρική αξιολόγηση.


















