Έξω Παναγίτσα:Γυναίκα οδηγούσε με το σκύλο αγκαλιά – Της αφαιρέθηκε το δίπλωμα
Δεκάδες παραβάσεις καταγράφονται καθημερινά στους δρόμους της Εύβοιας κατά τους Αστυνομικούς ελέγχους
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση μιας γυναίκας οδηγού η οποία εντοπίστηκε εχθές το βράδυ στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας να οδηγεί έχοντας το σκυλί της στην αγκαλιά της, χωρίς να φορά ταυτόχρονα ζώνη ασφαλείας.
Λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Χαλκίδας μια άλλη οδηγός εντοπίστηκε να παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη, ενώ στη Νέα Λάμψακο οι Αστυνομικοί εντόπισαν άνδρα οδηγό να πραγματοποιεί επικίνδυνες προσπεράσεις σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο του δρόμου, στη στροφή πριν από τα φανάρια της Λαμψάκου.
Και στις τρεις περιπτώσεις, οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα και όλες τις υπόλοιπες προβλεπόμενες κυρώσεις.

















