Άνω Βάθεια: Κλέφτης με λοστό μπήκε σε εκκλησία (video)
Στον Ιερό ναό Αγίων Μελίτωνος, Αστερίου και Μελετίου στην Άνω Βάθεια Ερέτριας στην Εύβοια μπήκε άγνωστος κλέφτης τα ξημερώματα της Πέμπτης
Όπως φαίνεται και από τις κάμερες ασφαλείας,ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καθώς φορούσε κουκούλα,γυαλιά, και γάντια εργασίας, ενώ κρατούσε στα χέρια του έναν λοστό.
Αφού τελικά κατάφερα να εισβάλλει στον περίβολο του ναού αφού αποκόλλησε τα κάγκελα του μαντρότοιχου,στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την κεντρική είσοδο και σε μεγάλο παράθυρο, χωρίς να καταφέρει να τα παραβιάσει. Ακολούθως, κινήθηκε προς το μικρό παράθυρο στο πίσω μέρος του ιερού.
Εκεί προκάλεσε φθορές, σπάζοντας τη σιδεριά και το παράθυρο, ενώ αποκόλλησε και την κάσα, την οποία πέταξε στο εσωτερικό του ναού. Η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, γεγονός που τον ανάγκασε τελικά να τραπεί σε φυγή.
Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία που διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
Δείτε video εδώ.



















