• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Μαρκόπουλος προς Αναπτυξιακή:«Είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε ένδικα μέσα»
    • ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ενισχύουμε ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας με 34 νέα ασθενοφόρα. Διεκδικούμε γιατρούς και νοσηλευτές για τις δομές Υγείας της Στερεάς Ελλάδας»
    • Θύμα απάτης 79χρονη στα Ψαχνά:Της άρπαξαν χρυσαφικά και 9,500 ευρώ
    • Φωτιά σε λεωφορείο στο Καλοχώρι - Παντείχι
    • Κυπαρίσσι:Έκλεψαν ρολόγια από σπίτι και προκάλεσαν φθορές σε οικία και ταβέρνα
    • Κλοπή τα ξημερώματα στα Ψαχνά:Έκλεψαν τρία γυναικεία ρολόγια μέσα από σπίτι
    • Hellenic Train: Διακοπή δρομολογίων Οινόη – Χαλκίδα λόγω φωτιάς
    • 55χρονος έκρυβε το νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για τη σύνταξη
    • Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους της Δυτικής Αττικής: Αποζημιώσεις εξπρές και ειδικά μέτρα για τις επιχειρήσεις
    • Ζεμπίλης: Ενισχύεται με 2 ακόμη μόνιμους διασώστες το ΕΚΑΒ Μαντουδίου -Σήμερα παραλαμβάνεται το νέο ασθενοφόρο
August 5, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Εύβοια Πολιτική

Καραμπατσώλη: Στην τελική λίστα για ευρωπαϊκή χρηματοδότηση το φράγμα Σέττας – Μανικίων

Psaxna.gr Posted On 6 Μαρτίου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Σημαντική εξέλιξη για την Εύβοια προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχε η Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, με τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Δέσποινα Παληαρούτα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πορεία των μεγάλων υδροδοτικών και ενεργειακών έργων που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από ευρωπαϊκούς πόρους. Έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση πολλών φραγμάτων σε ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιήθηκε σημαντική διαλογή των έργων με βάση την ωριμότητα και την επιλεξιμότητά τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε η κα Καραμπατσώλη, το φράγμα Σέττας – Μανικίων στην Εύβοια συμπεριλαμβάνεται στην τελική λίστα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ένα από τα έργα που δύνανται να χρηματοδοτηθούν μέσω του Ταμείου Απανθρακοποίησης.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός έργου στρατηγικής σημασίας για την Εύβοια, το οποίο μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των υδατικών πόρων, στην ενεργειακή μετάβαση και στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Η Βουλευτής Ευβοίας δήλωσε:

«Η ένταξη του φράγματος Σέττας – Μανικίων στην τελική λίστα έργων που προτείνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τον τόπο μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια και συνεργασία ώστε ένα έργο πνοής για την Εύβοια να προχωρήσει στα επόμενα στάδια και να γίνει πραγματικότητα».

Η κα Καραμπατσώλη υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την πορεία του έργου, στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την προοπτική της Εύβοιας.

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Μαρκόπουλος προς Αναπτυξιακή:«Είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε ένδικα μέσα»
Psaxna.gr 5 Αυγούστου 2026
ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ενισχύουμε ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας με 34 νέα ασθενοφόρα. Διεκδικούμε γιατρούς και νοσηλευτές για τις δομές Υγείας της Στερεάς Ελλάδας»
Psaxna.gr 5 Αυγούστου 2026
Καθαρή σήμερα η θάλασσα σε Λιμενάρι και Πολιτικά - Διερευνάται το φαινόμενο από την Περιφέρεια
Read Next

Καθαρή σήμερα η θάλασσα σε Λιμενάρι και Πολιτικά - Διερευνάται το φαινόμενο από την Περιφέρεια

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *







  •  

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Συγχαρητηρια στον κ.Σπυροπουλο στο Σπυρόπουλος:«Τα έξοδα της φετινής χρονιάς για τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι κάτι χιλιάδες ευρώ λιγότερα από πέρυσι» (video)
    • Χρήστος Μπούρας στο Εκτός χρηματοδότησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για έργα αγροτικής οδοποιίας ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων
    • Δημητρης Χατζηγιαννης στο Σπυρόπουλος:«Τα έξοδα της φετινής χρονιάς για τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι κάτι χιλιάδες ευρώ λιγότερα από πέρυσι» (video)
    • noname στο Θετικό βήμα από τη Δημοτική αρχή οι πολιτιστικές εκδηλώσεις εκτός κεντρικής πλατείας
    • Axel στο Tsayius Pub: Μια ξεχωριστή βραδιά για τα δέκα χρόνια λειτουργίας στη Στενή Ευβοίας
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search