Ανακοίνωση Δημάρχου για τους καλλιεργητές του Δήμου, των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων του έργου «Παράκαμψη Χαλκίδας και Παράκαμψη Ψαχνών»
Posted On 24 Σεπτεμβρίου 2025
0
Ο Δήμος ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Παράκαμψη Χαλκίδας και Παράκαμψη Ψαχνών», έχει ήδη ολοκληρωθεί η παρακατάθεση των αποζημιώσεων των απαλλοτριωμένων ιδιοκτησιών στο τμήμα από Νέα Λάμψακο μέχρι τη Νέα Αρτάκη και εντός του μήνα Οκτωβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και στο υποτμήμα Ν. Αρτάκης – Ψαχνών
Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κατασκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης των αποζημιώσεων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, παρακαλούνται οι καλλιεργητές του Δήμου μας, των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων, να προγραμματίσουν τις καλλιεργητικές εργασίες τους ώστε αυτές να έχουν ολοκληρωθεί και να μην συμπέσουν με την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Trending Now
Αποτελέσματα Σαββάτου (6/12/25)
6 Δεκεμβρίου 2025
Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 2 ετών από επίθεση σκύλου
6 Δεκεμβρίου 2025



































