Πισσώνας:Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο μέρος του εργαστηρίου εκπαίδευσης για το εθελοντικό πεζοπόρο τμήμα

Ολοκληρώθηκε εχθές στην περιοχή του Πισσώνα το δεύτερο μέρος του εργαστηρίου εκπαίδευσης για εθελοντές Δασοπυροσβέστες
Η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε πρακτική εκπαίδευση και συγκεκριμένα διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών, επαφή με την βλάστηση, την υγρασία και τις πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη του Δασολόγου Δρ Αθανασίου, του κου Δούρου και του κου Τζιρίτη.
Στην εκπαίδευση συμμετείχαν για 2η ημέρα ο Σύλλογος Δασοπροστασίας Ψαχνών ο οποίος είναι και ο διοργανωτής του εργαστηρίου, ο σύλλογος εθελοντών αντιμετώπισης καταστροφών (ΣΕΑΚ) Πολιτικών και Νεροτριβιάς,καθώς και η Ειδική ομάδα Περιβαλλοντικών & ανθρωπογενών καταστροφών Ευβοίας (ΕΟΠΚΕ Ευβοίας).
Πρόκειται για μια εξαιρετική εκπαίδευση η οποία αφορούσε το θεωρητικό κομμάτι της προηγούμενης ημέρας επί του πεδίου, καθώς επίσης και μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους τους νέους εθελοντές αλλά και εμπλουτισμός των γνώσεων για τους παλιότερους και πιο έμπειρους εθελοντές του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών.
Δείτε φωτογραφίες και video από την πρακτική άσκηση των εθελοντών στην περιοχή του Πισσώνα