Νεα Δημοκρατία:Ειρήνη Αγαπηδάκη και Μανώλης Γραφάκος επισκέφθηκαν τα Ψαχνά

Τα Ψαχνά και τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσαπίων επισκέφθηκε εχθές το απόγευμα η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ειρήνη Αγαπηδάκη
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, η οποία έχει διατελέσει Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, τέθηκε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την Ειρήνη Αγαπηδάκη στα Ψαχνά συνόδευσε ο Μανώλης Γραφάκος, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης αποβλήτων.
Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μιχάλη Καλαβρή και υποψηφίους Βουλευτές του κόμματος στα γραφεία της οργάνωσης ενώ στην συνέχεια υπήρξε συζήτηση σε κεντρική καφετέρια της πλατείας των Ψαχνών.