Τρεις φωτιές από καύση κλαδιών στο Δήμο Ερέτριας

Τρεις φωτιές ξέσπασαν από καύση κλαδιών σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου Ερέτριας μέσα σε μόνο λίγες ώρες σήμερα Τετάρτη παρά τις προειδοποιήσεις των υπευθύνων που απαγορεύουν την καύση σε υπαίθριους χώρους μέχρι και τις 17 Μαρτίου
Αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μικρής έκτασης φωτιές στην περιοχή Διονυσάτου, στον Μαλακώντα και η πιο σοβαρή κοντά στο κτήμα Μπουρέλη ανάμεσα σε πεύκα.
Στο σημείο των πυρκαγιών έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι εθελοντές του συλλόγου Fetesclub 4×4, καθώς επίσης και οι εθελοντές της ΕΣΔΔΕ Ευβοίας.
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πυροσβεστών και εθελοντών οι πυρκαγιές τέθηκαν άμεσα υπό πλήρη έλεγχο πριν εξαπλωθούν καθώς στην περιοχή έπνεαν και άνεμοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο στους υπαίτιους της πρόκλησης φωτιάς και στις τρεις περιπτώσεις.