Τον Σάντο Αμπντέλ από τον Παναργειακό απέκτησε η Αρτάκη

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστη ΣΑΝΤΟ ΑΜΠΝΤΕΛ ΣΑΛΑΜ και και έναρξη συνεργασίας του για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2025-2026 στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Σάντο Αμπντέλ Σαλάμ αγωνίζεται ως Αμυντικός αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία τα 2 τελευταία χρόνια με την ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ .
Προέρχεται από τις ακαδημιες του Παναιτωλικού, από τον οποίο μεταπήδησε το 2016 για να γίνει επαγγελματίας στον Πλατανιά Χανίων. Ακολούθησε ο Ερμής Αραδίππου στην Κύπρο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα αγωνιζομενος. με τις ομάδες των Ρόδου. και Ναυπακτιακου ενώ παράλληλα είναι διεθνής με την Κ21 της Παλαιστίνης και έχει κληθεί και στην ομάδα των Ανδρών.
Ευχόμαστε στον ΣΑΝΤΟ υγεία , δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί .
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α