• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κακουργηματική φοροδιαφυγή αποκρύπτοντας έσοδα από καταστήματα εστίασης μέσω ειδικού λογισμικού (video)
    • Αποτελέσματα Κυριακής (25/10/26)
    • Συνελήφθησαν 3 μέλη εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης με ταχυδρομικά δέματα
    • Νέα φορολογική απάτη εκατομμυρίων ευρώ σε γνωστή αλυσίδα φούρνων, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
    • Ψαχνά:Αδέσποτος σκύλος τρώει πεταμένο ωμό κρέας στην πλατεία Ψαχνών
    • Ατρόμητος Βασιλικών-Ηρακλής Ψαχνών 0-3
    • Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες για κλοπή σε εμπορικό κατάστημα και οι μητέρες τους για παραμέληση ανηλίκων
    • Αλιβέρι:48χρονος άρπαξε 6.000 ευρώ από τις τσέπες 92χρονου
    • Νέα κλοπή στη Χαλκίδα:Έσκισαν τέντες από περίπτερο και έκλεψαν προϊόντα αξίας 500 ευρώ
    • Δόξα Διρφύων Μεσσαπίων - Αθλόπολις 2-1
October 25, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » Ελλάδα

Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για την δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου

Psaxna.gr Posted On 23 Ιουλίου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Στη σύλληψη ενός 28χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, για την υπόθεση δολοφονίας του 73χρονου ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο δικηγορικό γραφείο του, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυπώματα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος φέρονται να ανήκουν στον 28χρονο συλληφθέντα. Οι αρχές ταυτοποίησαν τον 28χρονο και μέσω βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που είχαν στην κατοχή τους.

Τι ισχυρίζεται ο 28χρονος
Πηγές ενημέρωσης τονίζουν πως ο 28χρονος ομολόγησε ότι γνωρίστηκε με τον γνωστό ποινικολόγο μέσω μίας κοινής παρέας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είχαν βγει έξω για διασκέδαση και στη συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο του ποινικολόγου.

Εκεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είχαν έναν έντονο καβγά και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε ότι άρπαξε τον 73χρονο από το κεφάλι και άρχισε να τον χτυπάει στους τοίχους και τα κομοδίνα, μέχρι που τον άφησε στο δάπεδο αιμόφυρτο. Αμέσως μετά, άρπαξε χρήματα που βρήκε στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 28χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα, καθώς η αίτησή του για χορήγηση ασύλου είχε απορριφθεί. Το 2024 είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης, υπόθεση για την οποία δύο χρόνια μετά είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Πώς εντοπίστηκε νεκρός ο ποινικολόγος
Οι κόρες του Σταύρου Γεωργίου άρχισαν να τον αναζητούν, καθώς ο πατέρας τους δεν είχε δώσει σημεία ζωής και δεν είχε επικοινωνήσει με φίλους ή συγγενείς από το προηγούμενο πρωί.

Ο ποινικολόγος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους. Οι κόρες του μετέβησαν στο δικηγορικό γραφείο και χτύπησαν επανειλημμένα τα κουδούνια, χωρίς να λάβουν απάντηση.

Στη συνέχεια, εισήλθαν στο γραφείο με τη βοήθεια του θυρωρού της πολυκατοικίας και εντόπισαν τον πατέρα τους νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ποινικολόγος ήταν νεκρός δίπλα σε ένα κρεβάτι, σε χώρο που είχε διαμορφώσει μέσα στο γραφείο του.

Οι συγγενείς ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασαν ιατροδικαστές και στελέχη της Σήμανσης. Οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν αυτοψία και εξέτασαν τις επιφάνειες του γραφείου για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Τι έδειξε η νεκροτομή
Η νεκροτομή, την οποία διενήργησαν δύο ιατροδικαστές, κατέδειξε ότι ο Σταύρος Γεωργίου έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα και είχε δεχθεί βίαιη επίθεση.

Ορισμένα τραύματα ενδέχεται να προκλήθηκαν από γροθιές και κλωτσιές, χωρίς τη χρήση αντικειμένου. Η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε, επίσης, χτυπήματα από βαρύ αντικείμενο, το οποίο θα μπορούσε να ήταν, για παράδειγμα, μία καρέκλα.

Οι ιατροδικαστές εντόπισαν ακόμη τραύμα που ενδέχεται να προκλήθηκε από την πρόσκρουση του θύματος σε σκληρή επιφάνεια.

Η είσοδος του δικηγορικού γραφείου δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Ο Σταύρος Γεωργίου χρησιμοποιούσε ορισμένες φορές τον συγκεκριμένο χώρο και για να διανυκτερεύει.

 

 

 

Enikos

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κακουργηματική φοροδιαφυγή αποκρύπτοντας έσοδα από καταστήματα εστίασης μέσω ειδικού λογισμικού (video)
Psaxna.gr 25 Οκτωβρίου 2026
Αποτελέσματα Κυριακής (25/10/26)
Psaxna.gr 25 Οκτωβρίου 2026
Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου
Read Next

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *






  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • αυτος στα δεξια στο Δήμος Κιαπέκος και Διαμαντής Σουρτζής τοποθέτησαν ταμπέλα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Πηγάδια του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Μην ξεχασω στο Δήμος Κιαπέκος και Διαμαντής Σουρτζής τοποθέτησαν ταμπέλα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Πηγάδια του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • για τον ρεφερι στο Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε τα Ψαχνά (φωτό)
    • Ο Ρέφερι στο Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε τα Ψαχνά (φωτό)
    • s. στο Σε βαθμό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ψαχνών προάγεται η Σοφία Αφένδρα Αντιδήμαρχος Υγείας και Επιμελήτρια Ά Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρείου Στροπώνων
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search