Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μύτικα ευχαριστεί το Δικηγορικό γραφείο της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 15/04/2026, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα δικαστηρίου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Σύλλογός μας μαζί με άλλους φορείς, μέσα σε ένα κλίμα έντονης αγωνίας από όλους μας. Η απόφαση αναμένεται την προσεχή Δευτέρα, 20/04/2026.
Γνωρίζουμε ότι αυτή η περίοδος αναμονής δημιουργεί ανησυχία για όλους. Για τον λόγο αυτό, η αποχή που έχει ήδη ξεκινήσει θα συνεχιστεί έως και τη Δευτέρα 20/04/2026, ώστε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα και να προχωρήσουμε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα στα επόμενα βήματά μας.
Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζουν τα παιδιά μας. Για εμάς τους γονείς, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, μέχρι να δικαιωθούμε.
Ευχαριστούμε θερμά το δικηγορικό γραφείο της κας Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη, που στάθηκε δίπλα μας και μας εκπροσώπησε, καθώς και όλους τους δικηγόρους που παρευρέθηκαν στην αίθουσα και έγιναν η δυνατή φωνή όλων μας.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

















