• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Ομόφωνη η απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για την κατανομή της χρηματοδότησης έργων αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας
    • Τροχαίο με υλικές ζημιές στον Άγιο
    • 38 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία συμπλήρωσε ο Γιώργος Κουλιάκης:Μια ζωή αφιερωμένη στο καθήκον
    • Καστέλλα:Έφυγε από τη ζωή η Αργυρώ Κυριακού
    • Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες και διακεκριμένες κλοπές με το πρόσχημα «υπαλλήλου εταιρείας τηλεπικοινωνιών»
    • Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε ότι στηρίζει τη «Συμμαχία Ελλήνων»
    • Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος έσφαξε την 25χρονη και μετά «έπαιξε θέατρο» – Αυτοτραυματίστηκε για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές
    • Επίδομα διοίκησης σε πυροσβέστες: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση
    • Η Δόξα Διρφύων Μεσσαπίων ευχαριστεί το «Welcome stores Κατσανάς»
    • Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε από το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ένας από τους τρεις Χορευτικούς συλλόγους των Ψαχνών για τα γυρίσματα της εκπομπής «Από τόπο σε τόπο»; Πόσο στοίχισε η εκπομπή στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων
September 21, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » Ελλάδα

Ξεκινά ο νέος κύκλος των φεστιβάλ «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια γεύση με ανανεωμένες δράσεις και νέες στάσεις

Psaxna.gr Posted On 24 Ιουλίου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ανακοινώνει, για μία ακόμη χρονιά, την έναρξη του νέου κύκλου των φεστιβάλ γαστρονομίας «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια γεύση», ενός θεσμού που επιστρέφει και φέτος ανανεωμένος και εμπλουτισμένος με νέες δράσεις και προορισμούς.

Μετά την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση των προηγούμενων διοργανώσεων, τα φεστιβάλ συνεχίζουν το γαστρονομικό τους ταξίδι σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των στερεοελλαδίτικων προϊόντων και η δημιουργία νέων ευκαιριών προβολής, συνεργασίας και ανάπτυξης για τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της κάθε περιοχής. Τα Φεστιβάλ φιλοδοξούν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης παραγωγών, επαγγελματιών της εστίασης, επισκεπτών και τοπικών φορέων, ενισχύοντας τη συνεργασία. Θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων, γευσιγνωσίες, επιδείξεις μαγειρικής, πολιτιστικές και μουσικές δράσεις, παράλληλες εκδηλώσεις.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να συμμετάσχουν σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι, ανακαλύπτοντας τις αυθεντικές γεύσεις, τις τοπικές παραδόσεις και τη φιλοξενία που χαρακτηρίζουν κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των φετινών φεστιβάλ έχει ως εξής:
5-6 Αυγούστου | Αταλάντη
7-8 Αυγούστου | Πλατεία Κύμης
21-22 Αυγούστου | Στενή Ευβοίας
17-18 Αυγούστου | Λίμνη Ευβοίας
28-30 Αυγούστου | Χαλκίδα
1-2 Σεπτεμβρίου | Σκύρος
18-19 Οκτωβρίου | Λαμία

Ακολουθεί το πρόγραμμα και των άλλων πόλεων στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Λουκία Θεοδώρου δήλωσε: «Τα φεστιβάλ «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια γεύση», αποτελούν πλέον έναν ζωντανό και επιτυχημένο θεσμό για την Περιφέρειά μας. Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας, ξεκινάμε έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων, με νέους προορισμούς, νέες δράσεις και ισχυρότερη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών. Επενδύουμε σε δράσεις που φέρνουν τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό, ενισχύουν τη συνεργασία και δημιουργούν ευκαιρίες εξωστρέφειας και ανάπτυξης. Στόχος μας είναι κάθε φεστιβάλ να αναδεικνύει τα εξαιρετικά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας, τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτά, τη γνώση, την προσπάθεια και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν την τοπική μας παραγωγή. Προσκαλούμε κατοίκους και επισκέπτες να γνωρίσουν τις αυθεντικές γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας και να στηρίξουν έμπρακτα τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις του τόπου μας».

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Ομόφωνη η απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για την κατανομή της χρηματοδότησης έργων αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας
Psaxna.gr 21 Σεπτεμβρίου 2026
Τροχαίο με υλικές ζημιές στον Άγιο
Psaxna.gr 21 Σεπτεμβρίου 2026
Ζεμπίλης: Στο 100% η κάλυψη των θέσεων εισακτέων στο ΕΚΠΑ Ψαχνών. Πρωταθλητής στην αύξηση μορίων εισαγωγής (+1860) το Τμήμα Αεροδιαστημικής!
Read Next

Ζεμπίλης: Στο 100% η κάλυψη των θέσεων εισακτέων στο ΕΚΠΑ Ψαχνών. Πρωταθλητής στην αύξηση μορίων εισαγωγής (+1860) το Τμήμα Αεροδιαστημικής!

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *






  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Χρήστος Μπούρας στο Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαρκής προσπάθεια του Δήμου με το θέμα των αδέσποτων;
    • Vag στο Δεύτερη φωτιά στο Σταυρό
    • Χρήστος Μπούρας στο Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαρκής προσπάθεια του Δήμου με το θέμα των αδέσποτων;
    • Μεγάλη προσοχή:Απατεώνες κυκλοφορούν στα Ψαχνά και προσποιούνται Υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ - Psaxna.gr στο Απατεώνας εξαπάτησε 35χρονη στα Ψαχνά με τη μέθοδο του Υπαλλήλου της ΔΕΔΔΗΕ και της άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά
    • Νικολας στο Δεύτερη φωτιά στο Σταυρό
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search