Μητσοτάκης για το Μετρό προς Καλαμαριά: «Το είπαμε και το κάναμε, η Θεσσαλονίκη δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πόσο θα αλλάξει»
Posted On 27 Αυγούστου 2026
0
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ξεκινά η επέκταση στις βορειοδυτικές συνοικίες – Δείτε βίντεο από την πρώτη διαδρομή του πρωθυπουργού με τη νέα γραμμή προς την Καλαμαριά
Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης η τελετή παράδοσης της επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η τελετή πραγματοποιείται στον σταθμό «Μίκρα», σηματοδοτώντας την έναρξη λειτουργίας της νέας επέκτασης του δικτύου.
Δείτε την παράδοση της επέκτασης του Μετρό προς την Καλαμαριά:
Μητσοτάκης: «Το είπαμε και το κάναμε, η πόλη δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πόσο θα αλλάξει»
«Το ’24 μπήκα στο παρθενικό δρομολόγιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, σήμερα προστίθενται ακόμα 5 και μαζί τους έχουμε συνολικά 18 σταθμούς.
Νομίζω ότι και η ίδια η πόλη δεν έχει καταλάβει πόσο θα αλλάξει και θα αναβαθμιστεί με αυτή την πολύ σημαντική επέκταση.»
Protothema
Trending Now
ΟΦΗ: Αυτοί είναι οι 8 αντίπαλοι των Κρητικών στη League Phase
28 Αυγούστου 2026
Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι 6 αντίπαλοι των πράσινων στη League Phase
28 Αυγούστου 2026


















