Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής την Κατερίνα Καζάνη, στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά
Το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά επισκέφθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τη Βουλευτή Εύβοιας Κατερίνα Καζάνη. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Μάρα Κουκουδάκη μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, ο Μανώλης Σοφιανόπουλος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Α΄ Πειραιά και Νήσων, ο Φώτης Κοτσάνης μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το κλιμάκιο συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, καθώς και με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων. Αναδείχθηκαν οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και η ανάγκη θέσπισης ουσιαστικών κινήτρων για την προσέλκυση και την παραμονή των επαγγελματιών υγείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων και η ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.
Οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνουν καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα και αξίζουν την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους του ΕΣΥ, ακούει τις ανάγκες τους και καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα ισχυρό, σύγχρονο και δημόσιο σύστημα υγείας που θα υπηρετεί ισότιμα κάθε πολίτη.
Η επίσκεψη εντάσσεται στον κύκλο δράσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την Υγεία, με στόχο τη διαμόρφωση πολιτικών που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και των λειτουργών της δημόσιας υγείας.



















