Διπλό φονικό σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα: ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Σοκ στη Φοινικούντα Μεσσηνίας από διπλή δολοφονία που σημειώθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, γύρω στις 20:00, σε κάμπινγκ που λειτουργούσε με πολλούς επισκέπτες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος εισέβαλε στο γραφείο του καταλύματος και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 69χρονο ιδιοκτήτη. Παρών φέρεται να ήταν και ο 60χρονος επιστάτης, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δέχθηκε επίσης πυροβολισμούς, πέφτοντας νεκρός λίγα μέτρα μακριά. Κάθε θύμα φέρεται να δέχθηκε τουλάχιστον δύο βολές.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά και διέφυγε με μαύρη μοτοσικλέτα προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού. Στο σημείο επιχειρούν κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης είχε καταγγείλει στις 7 Σεπτεμβρίου επίθεση από άγνωστο με κουκούλα «full face», όταν τραυματίστηκε από βολή αεροβόλου στον κρόταφο. Η σημερινή υπόθεση ερευνάται σε πλήρη εξέλιξη: τη δικογραφία έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αθήνας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής από την Τρίπολη. Το κάμπινγκ, που βρίσκεται στον δρόμο Φοινικούντας–Μεθώνης, παραμένει σε αυξημένη επιτήρηση, με τους επισκέπτες και τους κατοίκους να βρίσκονται σε αναστάτωση.
πηγή ertnews.gr