• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Βενεζουέλα: Αγώνας δρόμου για τους επιζώντες στα συντρίμμια – Διεθνής κινητοποίηση για τους σεισμόπληκτους
    • Έπεσαν χαστούκια στη Βουλή της Γεωργίας (video)
    • Σκόπελος: 19χρονη καταγγέλλει βιασμό από 28χρονο συνάδελφό της
    • Μουντιάλ 2026, Πράσινο Ακρωτήρι – Σαουδική Αραβία 0-0: Ιστορική πρόκριση για τους μπλε καρχαρίες
    • Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου
    • Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε τη σκυλίτσα
    • Ηλεκτρικά πατίνια: Αυτά είναι τα νέα πρόστιμα - Από 150 έως 1.000 ευρώ
    • Ζεμπίλης για Παράκαμψη Χαλκίδας - Ψαχνών:«Οι Μπουλντόζες μπήκαν και στα Ψαχνά»
    • Νεκρή μητέρα από τη Λιβαδειά, λίγες ώρες μετά τον τοκετό
    • Πλωτά φράγματα:Τοποθετήθηκαν άλλα τέσσερα από το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων σε Δάφνη και Πολιτικά
June 27, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Αθλητικά

Τρικυμία σε Βάθεια και Χαλκίδα, αλλαγές στην Αρτάκη

Psaxna.gr Posted On 18 Ιανουαρίου 2025
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Βουλιάζει το καράβι της Βάθειας- Κρίσιμες ώρες στον  ΑΟ Χαλκίς  – Σαρωτικές αλλαγές  στην Αρτάκη

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά η Χαλκίδα, καθώς τα πέντε από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου δηλώνουν  προφορικά παραίτηση, ενώ ουδέτερος παραμένει ο έκτος του συμβουλίου την ώρα που η ομάδα είναι σε τροχιά πρωταθλητισμού και στο – 6 από την κορυφή.

Ο τελευταίος του συμβουλίου που δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο Γιαμαρέλο δηλώνει “πραξικόπημα” (!) εναντίον του από ανθρώπους που δεν έχουν βάλει 1 ευρώ στην ομάδα όπως λέει χαρακτηριστικά , και όπως διαρρέει αυτός θα παραμείνει στο τιμόνι και θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι τέλους στο στόχο της που είναι το πρωτάθλημα με η χωρίς αυτούς.

Βέβαια για να προχωρήσει η ομάδα νομότυπα χρειάζεται τουλάχιστον τετραμελές Διοικητικό συμβούλιο, και αν τα πέντε μέλη καταθέσουν τελικά και εγγράφως την παραίτησή τους τότε τα πράγματα αλλάζουν και η ομάδα της Πρωτεύουσας  οδηγείται σε αδιέξοδο για μια ακόμη φορά όπως τα τελευταία χρόνια.

Τα όσα ακούστηκαν πάντως στη συνέντευξη των πέντε προκαλούν εντύπωση, και αφήνουν πολλά ερωτηματικά τα οποία χρειάζονται απαντήσεις από τον Πρόεδρο Κώστα Γιαμαρέλο.

Στη νότια μεριά πολύ πιο σοβαρά είναι τα προβλήματα για τον νεοφώτιστο Αμαρυνθιακό, ο οποίος έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του.

Το σοβαρό φάουλ  της εξόδου του Καρβέλη όπως φαίνεται στοίχισε πολύ ακριβά, και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Αμάρυνθος κατεβαίνει την Κυριακή  στο Λουτράκι με την Κ16  ενώ κυκλοφορεί και το σενάριο ακόμη και της οριστικής αποχώρησης από το πρωτάθλημα μετά από τόσο κόπο!

Όσων αφορά τον άλλο εκπρόσωπο του νησιού στη Γ Εθνική οι στόχοι για πρωτάθλημα έχουν κάνει “φτερά”  από την 14η αγωνιστική που ο ΑΟΝΑ έχασε εντός με 1-2 από τον Αστέρα Σταυρού.

Ακόμη και οι πιο φιλόδοξοι έπαψαν να ονειρεύονται μετά και την τελευταία ήττα – ταφόπλακα στη Σύρο, και έτσι όπως ακούγεται ο Πρόεδρος Γιάννης Βαγιάννης ξεκινάει τις αλλαγές που έτσι και αλλιώς είχε προαναγγείλει μετά την ήττα απο τον Αστέρα Σταυρού.

Ήδη εχθές ο Γιάννης  Βαγιάννης ανακοίνωσε  δύο νέες προσθήκες στην  άμυνα και το κέντρο, τον Μάριο Μπινάτση και τον Ανδρέα Δερμιτζάκη.

Αυτό είναι και το λογικό,καθώς όταν βγαίνεις νωρίς εκτός στόχων δεν συνεχίζεις με το ίδιο μπάτζετ και τις ίδιες  ακριβές μεταγραφές που δεν “βγήκαν”,και κάνεις αλλαγές.

Ο Βαγιάννης πάντως δεν φαίνεται να το εγκαταλείπει το καράβι άσχετα με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Αρτάκη και ας χάθηκε και η φετινή χρονιά πάρα τις υψηλές βλέψεις και τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν για τον στόχο.

Όταν πάντως  καταλάβει τι είναι αυτό που φταίει που ίσως  είναι μπροστά του και δεν το βλέπει , τότε πολύ πιθανών η Αρτάκη  να φτάσει στη Super League 2  πιο εύκολα και με λιγότερα χρήματα.

Όσων αφορά την Αμάρυνθο, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα, και τα λάθη της απειρίας ας γίνουν ένα καλό μάθημα για την συνέχεια.

Στη Χαλκίδα τέλος, ας βρουν όλοι μαζί μια άκρη για το καλό της ομάδας καθώς υπάρχει χρόνος και περιθώριο για τον στόχο, και ας μην πάει χαμένη και αυτή  η χρονιά και όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε με τόσο κόπο…

 

 

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Βενεζουέλα: Αγώνας δρόμου για τους επιζώντες στα συντρίμμια – Διεθνής κινητοποίηση για τους σεισμόπληκτους
Psaxna.gr 27 Ιουνίου 2026
Έπεσαν χαστούκια στη Βουλή της Γεωργίας (video)
Psaxna.gr 27 Ιουνίου 2026
Δελτίο τύπου Φοιτητικού Συλλόγου  Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου ΕΚΠΑ συγκρότημα  Ευρίπου
Read Next

Δελτίο τύπου Φοιτητικού Συλλόγου Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου ΕΚΠΑ συγκρότημα Ευρίπου

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • s. στο Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Διρφύων – Μεσσαπίων με θέμα «Μικρές Θεές και Μικροί Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας»
    • Μπούρας Χρήστος στο Υγροβιότοπος Κολοβρεχτη:Τρία χρόνια αδιαφορίας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Η μελέτη του ΕΚΒΥ έμεινε στα χαρτιά
    • Μπούρας Χρήστος στο Live το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Μπούρας Χρήστος στο Live το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • θα δει απο κοντα τον Ρολαντο στο Ο Κώστας Κατσανάς κέρδισε σε διαγωνισμό,και θα δει από κοντά Μουντιάλ και Κριστιάν Ρονάλντο
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search