• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου
    • Live το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Το Kέντρο Ξένων Γλωσσών «Κυριακού» στα Ψαχνά αναζητεί άτομο για γραμματειακή υποστήριξη
    • «Green Plants Μιμίκος» και «Vegepack» επενδύουν στην τεχνογνωσία και στις λύσεις που ενισχύουν την Ελληνική παραγωγή
    • Υποθαλάσσιο κομμάτι «Μπλοκ 2» στο Ιόνιο προχωρά στην β' φάση των ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο
    • Χαλκίδα:Συνελήφθη ημεδαπός για σωρεία κλοπών
    • Μαρινάκης:«Η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεχθεί επιστροφές μεταναστών»
    • Δρόμος Ψαχνών -Πολιτικών: ΙΧ βγήκε εκτός του δρόμου
    • Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να αντιδράσει στις οικονομικές συνέπειες του πολέμου - Αποφυγή νέας ανθρωπιστικής κρίσης
    • Ανανέωση της προθεσμίας για την αίτηση έκπτωσης φόρου 4%
March 20, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Ελλάδα

Ξεκινάει η δίκη Λυγγερίδη – Κατηγορούμενος και ένας 19χρονος από τη Χαλκίδα

Psaxna.gr Posted On 21 Ιανουαρίου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Το δικαστήριο έχει ορίσει ακόμη τρεις δικάσιμους έως το τέλος του μήνα για την πρόοδο της ακροαματικής διαδικασίας

 

Ξεκινά σήμερα, μετά από πέντε διακοπές, η δίκη για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2023 από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη”, στην περιοχή του Ρέντη.

Η μητέρα του αστυνομικού, Ευγενία Στράτου – Λυγγερίδου ανέβασε στα social media το μήνυμά της, γράφοντας: “Γιώργο μου, αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινάει η μεγάλη δίκη… Ξέρεις εσύ παλικάρι μου. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!”.

 

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι είχαν ζητήσει νέα διακοπή, προκειμένου, όταν συγκροτηθούν σε σώμα ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, να ληφθεί απόφαση για την αναστολή της αποχής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων.

 

Μάλιστα, στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαν δηλώσει ότι απέχουν καθολικά από τη συγκεκριμένη δίκη, καθώς αντιδρούσαν στο να διεξαχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Έτσι, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας χρειάστηκε να διακόψει για σήμερα (21/1). Το δικαστήριο έχει ορίσει ακόμη τρεις δικασίμους έως το τέλος του μήνα για την πρόοδο της ακροαματικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου του 2025 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο εδώλιο έχουν παραπεμφθεί 147 άτομα μεταξύ των οποίων και ένας 19χρονος από τη Χαλκίδα ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μάριου Ρουμπή και έχει προφυλακιστεί ,  αντιμέτωπα τα περισσότερα με βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν στη συμμετοχή και δράση τους σε εγκληματική ομάδα, στην οποία αποδίδονται εκρήξεις, εκβιασμοί και άλλα αδικήματα, ενώ κατηγορούμενοι για πλημμελήματα είναι τα μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ κατηγορούνται για τα πλημμελήματα της υποστήριξης- χρηματοδότησης εγκληματικής οργάνωσης και της υποκίνησης αθλητικής βίας.

Μεταξύ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση είναι η ηγετική ομάδα της Θύρας 7 αλλά και άλλοι οργανωμένοι και μη οπαδοί του Ολυμπιακού στους οποίους καταλογίζεται μεταξύ άλλων ότι συντονισμένα, προετοίμασαν και προκάλεσαν τα επεισόδια που κόστισαν τη ζωή του Γιώργου Λυγγερίδη.

 

 

Με πληροφορίες από  thetoc

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου
Psaxna.gr 20 Μαρτίου 2026
Live το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
Psaxna.gr 19 Μαρτίου 2026
Άνδρας με καταγωγή από το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων βρέθηκε νεκρός στη Χαλκίδα
Read Next

Άνδρας με καταγωγή από το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων βρέθηκε νεκρός στη Χαλκίδα

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • - Advertisement -
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search