• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Άγρια ληστεία στη Δροσιά:Χτύπησαν 83χρονο και του έκλεψαν 16 χρυσές λίρες
    • Αυλίδα:Κουκουλοφόροι άρπαξαν εκσκαφέα και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο με την κουτάλα!
    • Εντοπίστηκε φυτεία με 812 δενδρύλλια κάνναβης σε δύσβατη δασώδη περιοχή στη Λάρισα- Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, ενώ κατασχέθηκαν πάνω από -36,6- κιλά ακατέργαστης κάνναβης
    • Τροχαίο με τραυματίες στην Έξω Παναγίτσα
    • Στις πληγείσες περιοχές των ΔΕ Κηρέως και Μεσσαπίων χθες και σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης
    • Πέθανε ο «Καπετάνιος» Γιώργος Βαρδινογιάννης σε ηλικία 90 ετών
    • Πισσώνας:Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Γεωργαράς
    • Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (17-18/10/26)
    • Νέα Συλλογική Σύμβαση εργασίας στου Δήμους: Ποιοί δικαιούνται 32 ώρες εργασίας
    • Ιστιαία:Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Κώστας Γλύκος
October 17, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Ψαχνά

Νέα ανακοίνωση Μπουροδήμου:«Ας εξηγήσει ο Δήμαρχος στους κατοίκους των Πολιτικών γιατί δεν τους ενημέρωσε ότι το νερό για τρεις μήνες δεν ήταν πόσιμο»

Psaxna.gr Posted On 6 Μαρτίου 2025
1


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Αντί να απολογείται σε μένα ο Κος Γ.ΨΑΘΑΣ, φρονιμότερο θα ήταν να εξηγήσει στους κατοίκους των Πολιτικών τον λόγο για τον οποίο έτρεχε στις βρύσες τους νερό με κολοβακτηρίδια και με οσμή και γεύση μη αποδεκτή, για πάνω από τρεις μήνες, χωρίς να τους ενημερώσει ότι το νερό δεν είναι πόσιμο, όπως προκύπτει από το έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας.
Επίσης αν δεν έχει κάτι να κρύψει όπως διατείνεται, ας δώσει εξουσιοδότηση στα διαπιστευμένα εργαστήρια eurofins να μου χορηγήσουν την βεβαίωση που έχω ζητήσει.
Τα υπόλοιπα ας ετοιμαστεί να τα πει σε όποιον τα ζητήσει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΔΉΜΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΡΦΎΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΊΩΝ

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Άγρια ληστεία στη Δροσιά:Χτύπησαν 83χρονο και του έκλεψαν 16 χρυσές λίρες
Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος 16 Οκτωβρίου 2026
Αυλίδα:Κουκουλοφόροι άρπαξαν εκσκαφέα και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο με την κουτάλα!
Σταμάτης Κ. Ρουσόδημος 16 Οκτωβρίου 2026
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Μαρτίου
Read Next

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Μαρτίου

1 Comment

Μπούρας Χρήστος
7 Μαρτίου 2025 at 06:56
Reply

Κύριε ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟ πρέπει να επισπεύσετε τις διαδικασίες καταγγελίας στις εισαγγελικές αρχές τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ της δημοτικής αρχής ΨΑΘΑ.

Πιο κάτω μεταφέρω μια καταχώρηση που είχα κάνει πριν μερικά χρόνια , όπου ο δήμαρχος ΨΑΘΑΣ ομολογεί τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ του , σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ,
ο υπουργός μεταφορών ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ακόμη δεν έχει ομολογήσει τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ , που μας οδήγησαν στη τραγωδία που έλαβε χώρα στα ΤΕΜΠΗ .

Ακούστε τον – διαβάστε τον αμέσως πιο κάτω :

Επειδή ο δήμαρχός μας ΨΑΘΑΣ συνεχίζει να μας περνάει για ιθαγενείς ( ακούστε τον τι λέει στο 01 : 33 :00 έως 01 : 33 : 55 του βίντεο της πρόσφατης συνεδρίασης του δ.σ. ) , θα αρχίσω να αναρτώ τα βίντεο που έχω στο αρχείο μου από το απερχόμενο έτος .

Η Ο Λ Ι Γ Ω Ρ Ι Α ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ Θ Ε Μ Α ΤΑ δεν έχει χαρακτήρα πταίσματος η πλημμελήματος , Ε Ι Ν Α Ι Ε Γ Κ Λ Η Μ Α

Τι απαντάει ο δήμαρχος ΨΑΘΑΣ στην ερώτηση του κυρίου ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ για τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ που πρέπει να επιδεικνύουμε στο ΝΕΡΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ .
Ακούστε στο ( 1 : 32 :17 έως 1 : 32 : 35 του βίντεο ) η διαβάστε αμέσως πιο κάτω το επίμαχο σημείο απομαγνητοφωνημένο από εμένα :

ΛΕΕΙ :
Κάποια ΔΥΟ – ΤΡΙΑ ( δικό μου : δείγματα νερού από διαφορετικές τοποικές κοινότητες ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ( δικό μου : δηλαδή ακατάλληλο ως πόσιμο λόγω της παρουσίας κολοβακτηριοειδών κοπράνων ( E. Coli ) ), ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ και στο σάϊτ που χρειάζονται την χλωρίωση , έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο κύριος Ακριώτης και ΝΟΜΙΖΩ ότι έχουν προβεί ήδη στη χλωρίωση .

ΟΜΟΛΟΓΕΙ δηλαδή πως οι μετρήσεις – ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ σε δεξαμενές – δίκτια ύδρευσης δεν βγήκαν όλες κανονικές, αλλά κάποιες ΔΥΟ – ΤΡΕΙΣ θέλαν χλωρίωση , δηλαδή η δεν είχαν καθόλου χλωρίωση η ήταν ελλιπή, που είχε σαν αποτέλεσμα να αναπτυχθούν κολοβακτηριοειδη και να καταστήσουν το νερό ακατάλληλο για πόση .

Και ο δήμαρχος απαντάει έτσι ‘’ ΑΝΕΜΕΛΑ ‘’ ΔΥΟ – ΤΡΕΙΣ ( πως λέμε , πέντε – έξ ) έτσι, λες και πρόκειται για στραγάλια , και όχι για το νερό ύδρευσης κάποιων τοπικών κοινοτήτων .

ΜΑΛΙΣΤΑ , και τι έκανε μόλις έμαθε τα αποτελέσματα των μετρήσεων :

ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στη σελίδα του δήμου και σε όλες της ηλεκτρονικές σελίδες που δραστηριοποιούνται με τα δρώμενα του δήμου μας , με μήνυμα διακοπής της χρήσης νερού για πόση , στις τοπικές κοινότητες που είχε λάβει τα ‘’ δυσμενή ‘’ αποτελέσματα .( ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ και στο σάϊτ λέει πιο πάνω ΘΑ , ΘΑ , ΘΑ για ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με την υγεία των πολιτών .

ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ αυτός , μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο , την προϊσταμένη της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών και τον αρμόδιο υπάλληλο ύδρευσης της ΔΤΥ, να διακόψουν την τροφοδοσία σε αυτές τις ΔΥΟ – ΤΡΕΙΣ τοπικές κοινότητες , κλείνοντας τη Βάνα τροφοδοσίας ( πρώτη φορά θα συνέβαινε ; )

‘’ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ‘’ ΤΟ ΜΙΛΤΟ με το περιφερόμενο μικρόφωνο να διαλαλήσει στις περιοχές – τοπικές κοινότητες , να πάψουν να πίνουν νερό μέχρι να λάβουν νέα ανακοίνωση .
Έως ότου καθαριστούν οι δεξαμενές και μπουν σε λειτουργεία οι αυτόματοι χλωριοτήρες .

Και τέλος , δεν δρομολόγησε διαδικασίες ( για παραπομπή σε ΕΔΕ ) προκειμένου να βρεθεί ποιος / οι/ ες δημοτικοί ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ η ΑΙΡΕΤΟΙ δεν τήρησαν τα καθήκοντα που τους είχαν ανατεθεί και επέδειξαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ .


Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *






  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • θα σας εξαφανίσομεν στο Ζεμπίλης από Ψαχνά: Το «Συγκρότημα Ευρίπου» του ΕΚΠΑ πραγματοποιεί άλμα στη νέα εποχή!
    • Νικ στο Υπήρχε πρόληψη και σχεδιασμός από τον Ειδικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων;
    • μα που είστε στο Σοβαρά προβλήματα σε Πολιτικά,«Πεθαμένο»,και Ψαχνά, από την κακοκαιρία (Συνεχής ενημέρωση-φωτό-video)
    • Χρήστος Μπούρας στο Εντοπίστηκε βακτήριο χολέρας στον Ασωπό ποταμό – Η έρευνα του ΠΑΚΟΕ
    • s. στο Αίτημα για την αναγκαιότητα συνταγογράφησης της 3D τομοσύνθεσης κατέθεσε στη Βουλή η Κατερίνα Καζάνη
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search