ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην  Παρθένο και να σε φέρνει σε επαφή με τις υποχρεώσεις σου, προκειμένου να τελειώνεις μαζί τους και να βρεις ελεύθερο χρόνο για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου προκαλέσει εκνευρισμό καθώς οι υποχρεώσεις σου θα σε κουράσουν αρκετά. Είναι πιθανό να μην έχεις και την υποστήριξη που περιμένεις από τους άλλους είτε σε εργασιακά είτε σε επαγγελματικά θέματα. Κάνε υπομονή και μην διεκδικήσεις το δίκιο σου σήμερα!

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε πλησιάσει, όμως εσύ θα έχεις το ενδιαφέρον σου στραμμένο στις υποχρεώσεις σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία χρειάζεται συναισθηματική προσέγγιση, όμως εσύ δεν θα είσαι διατεθειμένος/η σήμερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είσαι σε φόρμα! Οτιδήποτε και να έχεις να κάνεις, θα φροντίσεις να βρεις χρόνο και για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου χαρίζει καλή διάθεση, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει μια “σκιά”. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις αυριανές σου υποχρεώσεις ή κάποιες δουλειές σου και αυτό θα σου χαλάσει τη διάθεση. Απόλαυσε την ημέρα και άφησε το μυαλό σου να αδειάσει από τις σκέψεις.

Η ενασχόληση με το ταίρι σου θα είναι μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις υποχρεώσεις εκτός της ημέρας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα θα είναι δύσκολο να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε μια νέα γνωριμία καθώς δεν θα θελήσεις να ρισκάρεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη στο σπίτι καθώς θέλεις να λύσεις κάποια θέματα που έχουν προκύψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει απόμακρο/η ακόμα και προς τους οικείους σου. Δείξε τα συναισθήματα σου καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν οι άλλοι τι σε έχει πειράξει. Προσπάθησε να λύσεις οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει με την οικογένεια σου ή οποιονδήποτε άλλο με διάλογο καθώς η απομάκρυνση δεν θα βοηθήσει αλλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Σήμερα οι σκέψεις σου και τα άγχη σου θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου αλλά και εκείνο δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα επιμείνει να μάθει τι έχεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα οι γύρω σου μπορεί να έχουν όρεξη για κουβέντα αλλά εσύ δεν θα έχεις την ίδια διάθεση και είναι πολύ πιθανό ακόμα και να εκνευριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες και θα είναι αυτές που τελικά θα σε εκνευρίσουν. Είναι πιθανό να φανείς απότομος/η και επικριτικός/η προς τους άλλους και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να πάρουν μεγάλες διαστάσεις καθώς στο τέλος θα βρεθείς να απολογείσαι.

Προφύλαξε τη σχέση σου από τους τρίτους και μην κοινοποιείς μυστικά σας καθώς είναι πιθανό να γίνει αφορμή για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, κράτησε ιδιωτικά τα θέλω σου και τις επιλογές σου.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί άγχος κυρίως με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σου θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου εφιστά την προσοχή καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να έχει επιζήμια αποτελέσματα για το ταμείο σου. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και θυμήσου πως μόνο με δουλειά θα καταφέρεις να αυξήσεις σε μόνιμη βάση το εισόδημα σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου.

Σήμερα θα νιώθεις ανασφαλής απέναντι στο ταίρι σου και καθώς δεν είσαι συνηθισμένος/η σε τέτοιου είδους συναισθήματα, θα αντιδράσεις σπασμωδικά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια, η οποία όμως θα είναι προσωρινή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν θα νιώθεις καλά με τους άλλους καθώς θα θεωρήσεις πως σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να εκφραστείς. Αιτία αυτού του συναισθήματος είναι το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο σου, με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις διαφορετικός/η και γι αυτό θα απομακρυνθείς από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Προσπάθησε να λύσεις τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει με διάλογο και καλή θέληση και χωρίς επικριτική διάθεση.

Σήμερα θα νιώσεις πως υπερτερείς του/της συντρόφου σου και πως μπορείς και χωρίς εκείνον/η αλλά πρόσεξε μην κάνεις κάτι που μετά θα μετανιώσεις. Αν ψάχνεις το μελλοντικό σου ταίρι, προσπάθησε να έρθεις κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει…

 

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σου θα βρίσκονται σε οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει και αυτό δεν θα βοηθήσει τη διάθεση σου καθώς τα σενάρια καταστροφής θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει τις ανασφάλειες σου. Εξαιτίας των σκέψεων που κάνεις, θα γίνεις απόμακρος/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους και θα πρέπει να προσπαθήσεις, προκειμένου να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σας.

Οι ανησυχίες που έχεις σχετικά με το ταίρι σου δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν καθώς η συμπεριφορά σου θα αλλάξει απέναντι του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει η αφορμή  για σχόλια αλλά μη δώσεις σημασία παρά μόνο σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα ξεκινήσεις να αξιολογείς φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς θέλεις να βεβαιωθείς πως έχετε ακόμα κοινές ιδέες, απόψεις και στόχους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει απόμακρο/η και επικριτικό/η με όλους, ακόμα και με τους καλούς σου φίλους. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι παρελθοντικά γεγονότα και παρεξηγήσεις που ποτέ δεν ξεπεράστηκαν. Προσπάθησε να σκεφτείς με λογική ώστε να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ.

Μην αφήσεις εκτός των θεμάτων που σε απασχολούν το ταίρι σου καθώς μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και αν δεν το περιμένεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει η αφορμή για να παρεξηγηθείς με κάποιο/α φίλο/η σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, δεν είναι ευνοϊκό για επαγγελματικά ξεκινήματα και συμφωνίες. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως κρίνεσαι για την πορεία σου μέχρι τώρα και αυτό θα σε κάνει να αντιδράσεις. Απόφυγέ το αν θέλεις να κλείσει η ημέρα χωρίς απώλειες.

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για το ταίρι σου καθώς δεν είσαι σίγουρος/η πως η σχέση σας σε καλύπτει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι νέες γνωριμίες θα περάσουν από το μικροσκόπιο προκειμένου να δεις αν υπάρχει κάποια που πληροί τις προϋποθέσεις σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα επιθυμείς να βρεθείς με κόσμο, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως ίσως η γνώμη σου δεν τύχει αποδοχής από τους άλλους. Αυτό θα σε εκνευρίσει και θα σε απομακρύνει από όλους καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να το δεχτείς. Προσπάθησε να θυμάσαι πως οι διαφορετικές γνώμες είναι μια ωραία αφορμή για διάλογο και όχι για εντάσεις!

Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά επικριτικός/η με το ταίρι σου, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ξεκίνησε μια νέα γνωριμία με επιφύλαξη αλλά μην το παρακάνεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα κάνεις την ενδοσκόπησή σου και θα φέρεις στην επιφάνεια τα απωθημένα σου, τα συναισθήματα σου αλλά και οτιδήποτε δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει πολύ αυστηρό/η με τον εαυτό σου, τα συναισθήματα σου αλλά και τους άλλους. Μην γίνεσαι υπερβολικός/η και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να νιώσεις μεγαλύτερη συναισθηματική πίεση.

Η καχυποψία σου θα είναι το κύριο θέμα στη σχέση σου σήμερα καθώς θα ξεκινήσει μια σειρά από διαφωνίες που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα γίνεις αρκετά δύσπιστος/η με τους γύρω σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σας καθώς όλοι θα καταλάβουν πως κάτι σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει την συναισθηματική σου απομάκρυνση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Συζήτησε τις ανησυχίες σου ή τα παράπονα σου με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και μην επιλέγεις τη σιωπή καθώς δεν είναι πάντα χρυσός.

 Η σχέση με το ταίρι σου θα βρεθεί στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα αισθανθείς πως σε πιέζει, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσεις ψύχραιμα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή.