• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Σε πάρκο «Αρχιφύλακα Βασίλη Μυστριώτη» μετονομάζεται Δημοτικό πάρκο στα Ψαχνά
    • Τα αποτελέσματα Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ευβοίας (14/3/26)
    • Θεσσαλονίκη: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο 23χρονος-Διώξεις σε άτομα από την παρέα του θύματος
    • Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ευβοίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα ΤΠΣ
    • Πολιτική Προστασία: Έρχονται 350 προσλήψεις σε Δήμους για την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης
    • Διακοπή ρεύματος 8:00-16:00 την Κυριακή στα Ψαχνά - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
    • Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 20χρονου
    • Η «Ellopia Olive Oil» θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Food Expo - Greece στην Αθήνα (14-16 Μαρτίου )
    • Γ Εθνική:Τρία ματς εντός και δύο εκτός για τον ΑΟΝΑ-Το πρόγραμμα των play off και των play out
March 14, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » slider Ελλάδα

Δήμος μπλόκαρε δημότη του στο facebook – Παρέμβαση Συνηγόρου του Πολίτη

Psaxna.gr Posted On 20 Μαρτίου 2025
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Στον Συνήγορο του Πολίτη προσέφυγε κάτοικος του Δήμου Αλμυρού, ο οποίος αποκλείστηκε από την σελίδα του δήμου στο Facebook ζητώντας αφενός να αρθεί ο περιορισμός και αφετέρου να πληροφορηθεί για τον διαχειριστή της συγκεκριμένης σελίδας.

Σύμφωνα με την απάντηση που έλαβε ο ίδιος από τον Συνήγορο του Πολίτη απαγορεύεται ρητά ο περιορισμός – μπλοκάρισμα πολίτη από την πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχουν οι δημόσιοι φορείς, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή «δεν θέλει και δεν αντέχει την κριτική».

Ο Συνήγορος του Πολίτη εξέτασε την υπ’ αρ. 363478/64493/16-12-2024 αναφορά του κυρίου Καραζούπη Χρήστου, σχετικά με τον αποκλεισμό του (μπλοκάρισμα) από τον λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Αλμυρού στο Facebook.

H επιστολή

Συγκεκριμένα, ο πολίτης γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Αλμυρού τον απέκλεισε (μπλόκαρε) χωρίς καμία αιτία, αλλά και ειδοποίησή του από την πρόσβαση σε δημόσιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα, από το λογαριασμό που διατηρεί ο δήμος Αλμυρού στο Facebook, με την επωνυμία «Δήμος Αλμυρού».

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Ύστερα από τα ανωτέρω, ο Συνήγορος του Πολίτη θα ήθελε καταρχάς να θέσει υπόψη σας όσα μάς γνώρισε με την αναφορά του ο κύριος Καραζούπης και αφορούν στην απαγόρευση εισόδου του (μπλοκάρισμα) στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Αλμυρού στο Facebook. Σε κάθε περίπτωση, ο Συνήγορος του Πολίτη θα ήθελε να επισημάνει στο Δήμο Αλμυρού, ότι αποκλεισμός πολίτη από την πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχουν δημόσιοι φορείς δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο.

Επομένως, ο Συνήγορος του Πολίτη σας απευθύνεται και παρακαλεί για τη μέριμνά σας, ώστε να αρθεί η απαγόρευση (μπλοκάρισμα) του κυρίου Καραζούπη από το λογαριασμό του Δήμου Αλμυρού στο Facebook, ώστε ο πολίτης να μπορεί ισότιμα με τους άλλους πολίτες να ενημερώνεται για τα διάφορα θέματα του Δήμου σας και τα οποία αναρτώνται στο λογαριασμό του στο Facebook. Τέλος, παρακαλούμε την υπηρεσία σας προβεί σε απάντηση της υπ’ αριθμ. 17710/17-9-2024 αίτησης του κυρίου Καραζούπη. Ο Συνήγορος του Πολίτη αναμένοντας την άρση αποκλεισμού του κυρίου Καραζούπη από το λογαριασμό του Δήμου Αλμυρού στο Facebook, την απάντηση στην αίτησή του, καθώς και τη σχετική ενημέρωση της Αρχής μας, σας ευχαριστεί για την ανταπόκρισή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απάντηση.

 

aftodioikisi. gr

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
Psaxna.gr 14 Μαρτίου 2026
Σε πάρκο «Αρχιφύλακα Βασίλη Μυστριώτη» μετονομάζεται Δημοτικό πάρκο στα Ψαχνά
Psaxna.gr 14 Μαρτίου 2026
Δήμος αποφάσισε αυξήσεις μέχρι 218,18% στα δημοτικά τέλη
Read Next

Δήμος αποφάσισε αυξήσεις μέχρι 218,18% στα δημοτικά τέλη

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • - Advertisement -
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search