• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κακουργηματική φοροδιαφυγή αποκρύπτοντας έσοδα από καταστήματα εστίασης μέσω ειδικού λογισμικού (video)
    • Αποτελέσματα Κυριακής (25/10/26)
    • Συνελήφθησαν 3 μέλη εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης με ταχυδρομικά δέματα
    • Νέα φορολογική απάτη εκατομμυρίων ευρώ σε γνωστή αλυσίδα φούρνων, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
    • Ψαχνά:Αδέσποτος σκύλος τρώει πεταμένο ωμό κρέας στην πλατεία Ψαχνών
    • Ατρόμητος Βασιλικών-Ηρακλής Ψαχνών 0-3
    • Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες για κλοπή σε εμπορικό κατάστημα και οι μητέρες τους για παραμέληση ανηλίκων
    • Αλιβέρι:48χρονος άρπαξε 6.000 ευρώ από τις τσέπες 92χρονου
    • Νέα κλοπή στη Χαλκίδα:Έσκισαν τέντες από περίπτερο και έκλεψαν προϊόντα αξίας 500 ευρώ
    • Δόξα Διρφύων Μεσσαπίων - Αθλόπολις 2-1
October 25, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Συνελήφθησαν οι 2 γιατροί για θανατηφόρα έκθεση

Psaxna.gr Posted On 10 Σεπτεμβρίου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Στη σύλληψη των δύο γιατρών της ιδιωτικής κλινικής στο Κολωνάκι, όπου έπαθε ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης, προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Πέμπτης (10/9).

Οι δύο γιατροί κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος.

Αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να τους ασκηθεί ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθούν στην κύρια ανάκριση. Θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσουν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και την επικοινωνία των αστυνομικών αρχών με τον εισαγγελέα, ο οποίος ενημερώνεται διαρκώς και αξιολογεί τα νέα στοιχεία και τα ευρήματα των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές φέρονται να έχουν βρει βίντεο που δείχνουν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στο ιατρείο χθες στη 1 το μεσημέρι, νωρίτερα από την ώρα που η γιατρός είπε στους αστυνομικούς.

Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα λειτουργούσε, γεγονός που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα είχε ξεκινήσει η πλασμαφαίρεση, όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης έπαθε ανακοπή.

Οι έρευνες στο σπίτι των δύο γιατρών
Νωρίτερα, το ζευγάρι των γιατρών της ιδιωτικής κλινικής οδηγήθηκε, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, όπου αναμενόταν να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση υπό το φως των νέων ευρημάτων.

Σημειώνεται ότι στην Ασφάλεια έχει συγκεντρωθεί όλο το προανακριτικό υλικό, τα στοιχεία από τη σημερινή έρευνα στην κατοικία αλλά και ο ιατρικός εξοπλισμός από την κλινική στο Κολωνάκι.

Παράλληλα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και σε άλλους χώρους που συνδέονται με την υπόθεση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή. Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, μετέβησαν στην κατοικία των δύο γιατρών, στο Ψυχικό, αλλά και στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η έρευνα των αστυνομικών και του ΙΣΑ στην κλινική
Είχε προηγηθεί πολύωρη έρευνα των αστυνομικών στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου, παρουσία εισαγγελέα, στελεχών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αλλά και του ελληνικού Οργανωμένου Εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές κατέσχεσαν έγγραφα, σκευάσματα, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα, που θα αποσταλούν στα εργαστήρια για αναλύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στο ιατρείο στο Κολωνάκι δεν βρέθηκε απινιδωτής.

Όπως ανακοίνωσε, εξάλλου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, κατά την αυτοψία στο ιατρείο εντοπίστηκαν από το κλιμάκιο του ΙΣΑ, μεταξύ άλλων, δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης, τα οποία απαγορεύεται να εγκαθίστανται σε ιατρείο.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα ιατρεία, όπου συστεγάζονταν παθολόγος και ιατρός χωρίς ειδικότητα, είχαν ελεγχθεί επανειλημμένα και πρόσφατα κατά τα έτη 2024 και 2025. Κατά το χρόνο των επιτόπιων ελέγχων αυτών δεν διαπιστώθηκε η εγκατάσταση μηχανημάτων πλασμαφαίρεσης. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είχε χορηγήσει βεβαιώσεις λειτουργίας παθολογικού ιατρείου και ιατρείου άνευ ειδικότητας, που συστεγάζονταν, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Αύριο η νεκροψία – νεκροτομή
Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης για τον ακριβή προσδιορισμό της αιτίας θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του τραγουδιστή αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή (11/9), καθώς η οικογένειά του διορίζει τον δικό της τεχνικό σύμβουλο.

H αστυνομική έρευνα, οι καταθέσεις, τα στοιχεία του ΕΚΑΒ και τα ιατροδικαστικά ευρήματα αναμένεται πλέον να συνθέσουν το πλήρες παζλ των γεγονότων που προηγήθηκαν του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.

 

 

Enikos.gr

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κακουργηματική φοροδιαφυγή αποκρύπτοντας έσοδα από καταστήματα εστίασης μέσω ειδικού λογισμικού (video)
Psaxna.gr 25 Οκτωβρίου 2026
Αποτελέσματα Κυριακής (25/10/26)
Psaxna.gr 25 Οκτωβρίου 2026
Σοκ στην Κέρκυρα: Συνελήφθη 51χρονος για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του
Read Next

Σοκ στην Κέρκυρα: Συνελήφθη 51χρονος για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *






  •  

     

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • αυτος στα δεξια στο Δήμος Κιαπέκος και Διαμαντής Σουρτζής τοποθέτησαν ταμπέλα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Πηγάδια του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Μην ξεχασω στο Δήμος Κιαπέκος και Διαμαντής Σουρτζής τοποθέτησαν ταμπέλα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Πηγάδια του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • για τον ρεφερι στο Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε τα Ψαχνά (φωτό)
    • Ο Ρέφερι στο Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε τα Ψαχνά (φωτό)
    • s. στο Σε βαθμό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ψαχνών προάγεται η Σοφία Αφένδρα Αντιδήμαρχος Υγείας και Επιμελήτρια Ά Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρείου Στροπώνων
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search