Τιμητικές βραβεύσεις από την Α.Ε. Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων
Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ψαχνών πριν από την έναρξη των Πολιτιστικών εκδηλώσεων από την γυναικεία ομάδα των Ψαχνών Α.Ε. Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων και το Διοικητικό της συμβούλιο
Η ομάδα παρουσία του Προέδρου Βασίλη Θεοδώρου,του Διοικητικού συμβουλίου,της Γενικής Αρχηγού Ντίνας Μπαζάκα,του προπονητή Τάκη Σπυρόπουλου και των αθλητριών,τίμησε τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της Διοίκησης και του Προέδρου ως αρωγός κόντρα σε όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες για την ίδρυση της ομάδας,αλλά και τα πρώτα της βήματα και εν συνεχεία την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβαν τα ανήψια του Δημάρχου Θανάσης και Δαυίδ Φώτος.
Η Διοίκηση της ομάδας τίμησε επίσης την κυρία Ελένη Βαρτζή εκπρόσωπο της εταιρίας expert Βαρτζής,η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι επίσημος χορηγός της ομάδας.
Ακόμη,τίμησε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννη Ρέτσα για την πολυετή προσφορά του στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο,την ψυχολόγο της ομάδας Ελεάνα Σπυροπούλου για την πολύτιμη προσφορά της,τον προπονητή της Τάκη Σπυρόπουλο για την πίστη του,την υπομονή του και την αγάπη που δείχνει στην ομάδα και στις αθλήτριες,και τέλος το Δήμαρχο Αντώνη Σπυρόπουλο για τη συνεργασία του.
Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ.
























