Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για μεγάλη φασαρία από μηχανάκια όλη τη νύχτα στην οδό Σταδίου στα Ψαχνά
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην οδό Σταδίου στα Ψαχνά καθώς σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων ομάδες νεαρών με μηχανάκια προκαλούσαν έντονη φασαρία μέχρι περίπου τις 5:00 περίπου σχεδόν τα ξημερώματα
Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής οι συνεχείς διελεύσεις με δυνατές εξατμίσεις, τα μαρσαρίσματα και η ηχορύπανση δεν τους επέτρεψαν να κοιμηθούν όλη τη νύχτα, προκαλώντας αγανάκτηση και πολύ έντονες αντιδράσεις.
Οι κάτοικοι ζητούν άμεσα περισσότερη αστυνόμευση και συχνότερους ελέγχους στην περιοχή, ώστε να περιοριστούν τα περιστατικά ηχορύπανσης και να αποκατασταθεί η ηρεμία στην περιοχή τις νυχτερινές ώρες.
Παράλληλα, τονίζουν πως θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση από τις αρμόδιες αρχές πριν η κατάσταση οδηγήσει σε μεγαλύτερες εντάσεις μεταξύ κατοίκων και νεαρών που συγκεντρώνονται το τελευταίο διάστημα στο σημείο.
















