• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων:Τακτικές συναντήσεις συντονισμού της Δημοτικής Αρχής με τους Αντιδημάρχους και τα Στελέχη του Δήμου
    • Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 29,1%, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,5%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ 13,2%
    • Φωτιά σε αυτοκίνητο στο Σχηματάρι
    • Φωτιά μικρής έκτασης στον Πάλιουρα- Άμεση επέμβαση των Εθελοντών του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών και της ΠΥ Χαλκίδας
    • Χαλκίδα:84χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα στην πλάζ Παπαθανασίου
    • Τσίπρας: Αυτό είναι το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. – Πατριωτική εισφορά, μείωση ΦΠΑ, αυξήσεις μισθών, επίδομα σε φοιτητές και κατάργηση των Πανελληνίων
    • Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου
    • Έσκασε η «βόμβα» με Ουναΐ: Έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μαροκινός
    • Μαίνεται η φωτιά στον Μύτικα Θήβας: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, 20 εναέρια στη μάχη (video)
    • 79χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στα Νέα Στύρα
September 3, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » Αθλητικά

Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League

Psaxna.gr Posted On 7 Μαΐου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3′, η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94′, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ

Ομάδα για μεγάλα πράγματα απέδειξε ότι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Champions League και απέδειξε ότι είναι «σιδηρά κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Παρί αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Allianz Arena και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο γήπεδο που το σήκωσε πέρσι, με το επιβλητικό 5-0 επί της Ίντερ. Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 3′ με τον Ντεμπελέ και η Μπάγερν πάλεψε και ισοφάρισε στο 94′ με τον Χάρι Κέιν.

Μπορεί το σκορ (1-1) να είναι «φτωχό» όμως έγινε μεγάλο ματς (μπαλάρα!), με πάθος, μονομαχίες και πολλές ευκαιρίες. Η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας στις αποσκευές της το 5-4 του πρώτου ημιτελικού αγώνα, πήρε και… εκδίκηση για το χαμένο τρόπαιο του 2020, όταν είχε αντιμετωπίσει την Μπάγερν στον πρώτο της τελικό του Champions League και ηττήθηκε 1-0. Από τότε έχουν οι Βαυαροί να πάνε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Φέτος, η Παρί Σεν Ζερμέν θα  κοντραριστεί για το τρόπαιο του Champions League με την Αρσεναλ στις 30 Μαΐου, στην Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης. Μια υπόκλιση στην Παρί. Μια υπόκλιση στην αρμάδα του Λουίς Ενρίκε! Μεγάλη ομάδα με ευρωπαϊκή ταυτότητα, με απόδειξη ότι προκρίνεται δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπάγερν διαμαρτυρήθηκε έξαλα για πέναλτι σε χέρι του Νέβες στο 31’ και έχει δίκιο. Ο Πορτογάλος ρέφερι, Ζοάο Πινέιρο έσπρωχνε την Παρί!

Το γρήγορο 0-1 και οι ευκαιρίες της Μπάγερν

Με γκολ από τα …αποδυτήρια σκόραρε η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ντεμπελέ «εκτέλεσε» τον Νόιερ στο 3’, μετά από επέλαση του Κβαρατσκέλια από αριστερά και «πάγωσε» την Allianz Arena (1-0). Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για την Μπάγερν Μονάχου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν το σοκ. Στο 11’ και στο 13’ πάσες των Μουσιάλα και Ταχ, αντίστοιχα κόπηκαν από αμυντικούς. Όπως και το υπέροχο σουτ ου Ολίσε στο 15’.

Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες και πάθος. Η Μπάγερν πίεζε και η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθούσε να «ανταποδώσει» με αντεπιθέσεις.

Πολύ ωραία ενέργεια του Λουίς Ντίας στο 22’, όμως το σουτ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Μπάγερν άγγιξε την ισοφάριση στο 27’ με το σουτ του Ολίσε που έφυγε ελάχιστα άουτ και ενώ είχε «αδειάσει» τον Βιτίνια, όμως μεγάλη ευκαιρία έχασε η Παρί στο 34’, όταν ο Νόιερ σταμάτησε εντυπωσιακά σουτ του Ζοάο Νέβες.

Ακολούθησαν δυο μεγάλες επεμβάσεις του γκολκίπερ των Γάλλων. Ο Σαφόνοφ, είπε «όχι» σε γύρισμα του Ολίσε στο 42’ και έκανε τεράστια απόκρουση σε σουτ του Μουσιάλα στο 44’. Στο 45+3’ κατέληξε ελάχιστα άουτ κεφαλιά του Ταχ από φάουλ του Κίμιχ.

Στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Η Μπάγερν είχε ελαφρά υπεροχή με κατοχή μπάλας 58 %.

Οι αποκρούσεις του Νόιερ και του Σαφόνοφ

Η Μπάγερν μπήκε… αφηνιασμένη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η Παρί διατήρησε την ψυχραιμία της και απειλούσε τους Γερμανούς. Στο 58’ ο Σαφόνοφ πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα προ του Κέιν. Νωρίτερα (56’) ο Νόιερ σταμάτησε τον Ντουέ αλλά και τον Κβαρατσκέλια.

Καταπληκτικός ο Νόιερ στο 64’ όταν έβγαλε κόρνερ σουτ του Ντουέ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Ευκαιρία για την Μπάγερν στο 69’. Ο Ντέιβις έκανε γύρισμα αλλά ο Σαφόνοφ απέκρουσε σουτ του Ντίας στην κίνηση. Ο τερματοφύλακας της Παρί σταμάτησε και σουτ του Ολίσε στο 70’.

Στο 76’ ο Ντουέ είχε σουτ που έφυγε άουτ. Στο 80’ ο Κβαρατσχέλια βγήκε τετ-α-τετ με τον Νόιερ, όμως έκανε… τσαφ και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Ηταν αργά στο 94′!

Η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94’ με φοβερό γκολ του Χάρι Κέιν, μετά από ασίστ του Ντέιβιτς, όμως ήταν αργά. Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε αντέξει.

 

 

In.gr

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων:Τακτικές συναντήσεις συντονισμού της Δημοτικής Αρχής με τους Αντιδημάρχους και τα Στελέχη του Δήμου
Psaxna.gr 3 Σεπτεμβρίου 2026
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 29,1%, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,5%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ 13,2%
Psaxna.gr 3 Σεπτεμβρίου 2026
Ο Βέλγος Μάτις Άφοντς θριαμβευτής στο 1ο ετάπ του ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 από τα Ιωάννινα στο Αγρίνιο – «Άγγιξε» τη νίκη ο Γιώργος Μπούγλας
Read Next

Ο Βέλγος Μάτις Άφοντς θριαμβευτής στο 1ο ετάπ του ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 από τα Ιωάννινα στο Αγρίνιο – «Άγγιξε» τη νίκη ο Γιώργος Μπούγλας

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *







  •  

     

     


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Χρήστος Μπούρας στο Βιολάντα: Αποφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου
    • Βαγγέλης Καραμπίνης στο Κελαϊδίτης:Ξεκινούν οι εργασίες για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ψαχνών
    • noname στο Αυξάνονται στα 24.000.000 € οι χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους για έργα αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας
    • noname στο Κώστας Κατσανάς:«Το παζάρι της Στενής:153 χρόνια Ιστορίας»
    • Χρήστος Μπούρας στο Αδέσποτα ζώα: Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των Δήμων σύμφωνα με τον Ν. 4830/2021
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search