Ημέρα ευαισθητοποίησης για τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού (Πέμπτη 30/4/26)
Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων, μέσω του ΚΔΑΠ ΑμεΑ, της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» και τo Κέντρο Κοινότητας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
📍 Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
🔹 Δημαρχείο Διρφύων – Μεσσαπίων (10:00 – 13:00)
Έκθεση κατασκευών με τίτλο «Μέσα από τα μάτια των παιδιών», στο Κεντρικό Κτίριο του Δημαρχείου, με τη συμμετοχή εθελοντών.
🔹 Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου Ψαχνών (18:30)
Ομιλίες και ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την προώθηση της αποδοχής και της συμπερίληψης.
Στο παρόν μήνυμα επισυνάπτονται η πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς και σημαντική συμβολή στην ενίσχυση της προσπάθειας για μια κοινωνία με σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Με εκτίμηση,
Η Αντιδήμαρχος Υγείας,Κοινωνικής Πολιτικής
Προσχολικής Αγωγής και Ισότητας των φύλων
Αφένδρα Σοφία


















