• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Popular Posts

    • Ψαχνά:Σε εξέλιξη η δημόσια συζήτηση για το ΤΠΣ
    • Η Δίρφυς χορηγός του Evia Ultra Trail – Ενισχύοντας τον Αθλητισμό
    • Τζοβάνα Γκόγκου:«Το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο δεν είναι μια τυπική διαδικασία»
    • Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε 8 μέτρα στήριξης – Επιδότηση στο diesel και τον Μάιο, 300 ευρώ σε ευάλωτους και συνταξιούχους και άρση κατάσχεσης λογαριασμού
    • Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΣΕΔΔΔ Ψαχνών για δωρεά δύο οχημάτων
    • Εκοιμήθη Εν Κυρίω ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Καμαριώτης Εφημέριος της Ενορίας Μακρυκάπας
    • Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων - Παμπαιανικός (Σάββατο 18:00 Δημοτικό στάδιο Ψαχνών)
    • Ερώτηση Καραμπατσώλη για την Απαλλαγή των Κοινωφελών Ιδρυμάτων από ΕΝΦΙΑ και Φόρους
    • ΟΗΕ: Γυναίκα υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα
    • Ανακοίνωση Δημάρχου για αλλαγή χώρου συνάντησης για την συζήτηση του ΤΠΣ
April 22, 2026
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Άρθρογραφία
  • Υγεία
  • Οικονομία
  • Αγγελίες
  • Ζώδια
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Home » Ελλάδα Κόσμος

Πτήσεις: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή – Προβλήματα και στο «Ελ. Βενιζέλος»

Psaxna.gr Posted On 4 Μαρτίου 2026
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Σοβαρές αναταράξεις στις αερομεταφορές προκαλεί η κλιμάκωση του πολέμου στο Ιράν, έπειτα από τη συντονισμένη στρατιωτική επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ. Η κατάσταση έχει οδηγήσει σε μαζικές ακυρώσεις πτήσεων διεθνώς, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες να παραμένουν εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμια, καθώς τα δρομολόγιά τους δεν πραγματοποιούνται.

Η κατάσταση επηρεάζει και την Ελλάδα, όπου συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μέσα σε ένα 24ωρο αναμένεται να ακυρωθούν συνολικά 37 πτήσεις, τόσο σε αφίξεις όσο και σε αναχωρήσεις, που συνδέονται με χώρες της Μέσης Ανατολής.

Οι ακυρώσεις αφορούν δρομολόγια προς και από πολλές χώρες της περιοχής, μεταξύ των οποίων τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ, το Ιράν, το Ισραήλ, το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Συρία. Σε αρκετές από αυτές τις χώρες ο εναέριος χώρος παραμένει κλειστός για λόγους ασφαλείας, γεγονός που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση πολλών διεθνών πτήσεων.

Ακυρώσεις πτήσεων προς Ντουμπάι και Τελ Αβίβ

Με βάση τον πίνακα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, αρκετές πτήσεις προς το Ντουμπάι έχουν ήδη ακυρωθεί, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν και τα προγραμματισμένα πρωινά δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ.

Οι πτήσεις προς το Τελ Αβίβ αναμένεται να παραμείνουν ακυρωμένες τουλάχιστον έως τις 9 Μαρτίου, ενώ οι ακυρώσεις για το Ντουμπάι ισχύουν μέχρι και αύριο. Παράλληλα, έχουν ματαιωθεί πτήσεις προς το Άμπου Ντάμπι έως και το Σάββατο.

Στη λίστα των ακυρώσεων περιλαμβάνεται και πτήση προς τη Χάιφα που ήταν προγραμματισμένη για τις 11:25. Επιπλέον, συνεχίζονται οι ακυρώσεις δρομολογίων προς τη Βαγδάτη και τη Βηρυτό, ενώ επηρεάζονται και πτήσεις προς το Ριάντ και τη Τζέντα, παρότι ο εναέριος χώρος της Σαουδικής Αραβίας παραμένει ανοικτός.

Οι αεροπορικές εταιρείες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην περιοχή και συνιστούν στους ταξιδιώτες να ενημερώνονται διαρκώς για την κατάσταση των πτήσεών τους, καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή ενδέχεται να προκαλέσει νέες αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων τις επόμενες ημέρες.

 

Share

Share
Post
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Psaxna.gr


Trending Now
Ψαχνά:Σε εξέλιξη η δημόσια συζήτηση για το ΤΠΣ
Psaxna.gr 22 Απριλίου 2026
Η Δίρφυς χορηγός του Evia Ultra Trail – Ενισχύοντας τον Αθλητισμό
Psaxna.gr 22 Απριλίου 2026
Φρένο στις «κόκκινες» κληρονομιές
Read Next

Φρένο στις «κόκκινες» κληρονομιές

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  


- Advertisement -
  • Like Us On Facebook

    Loading...
  • Πρόσφατα σχόλια

    • Μπούρας Χρήστος στο Το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967
    • Μπούρας Χρήστος στο Την Τρίτη 21 Απριλίου συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Μπούρας Χρήστος στο Την Τρίτη 21 Απριλίου συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
    • Μπούρας Χρήστος στο Πρόσκληση Δημάρχου σε δημόσια συζήτηση για το ΤΠΣ
    • Μπούρας Χρήστος στο Φωτιά στο Εργοτάξιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων
  • - Advertisement -

Press enter/return to begin your search