Εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής κάλεσε η πρεσβεία του Πακιστάν, σε εκδήλωσή της. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη από την ίδια την πρόσκληση, αποτελεί η αποδοχή της από την Χρυσή Αυγή που έστειλε τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο.


Μάλιστα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είχε συνομιλία με Πακιστανό διπλωμάτη της πρεσβείας. Σε αυτήν ο Πακιστανός διπλωμάτης, μάλιστα μίλησε για «αγώνα της Χρυσής Αυγής» που την έχει φτάσει «τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή».

Απευθυνόμενος μάλιστα στον Ηλία Παναγιώταρο, ο Πακιστανός διπλωμάτης τον ρωτά αν βλέπει «φως για συνεργασία ώστε να σταματήσουμε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος από την πλευρά του, έκλινε σε όλες τις πτώσεις το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ όπως τόνισε «η εξωτερική πολιτική και η γεωπολιτική είναι κάτι δύσκολο και πρέπει να γίνεται με όλους προς το συμφέρον της χώρας την οποία εκπροσωπείς».

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι η πακιστανική κοινότητα, έχει θρηνήσει θύμα ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το Σαχζάτ Λουκμάν, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 17 Ιανουαρίου του 2013.