Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Δεμερτζής 2017 07 28 12Στα Ψαχνά συνεχίστηκε σήμερα η προσφορά υγειονομικού υλικού από τον πολιτευτή της ΝΔ κ. Βασίλη Δεμερτζή, οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Οι υπεύθυνοι αποδέχθηκαν την «σημαντική», όπως την χαρακτήρισαν, προσφορά, ευχόμενοι κι άλλοι ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Από την πλευρά του ο κ. Β. Δεμερτζής, τόνισε, ότι «τις δύσκολες αυτές εποχές για την χώρα, η κοινωνική δράση και η προσφορά θα πρέπει να είναι για τον καθένα από εμάς τρόπος ζωής. Ειδικά αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική έμπρακτα θα πρέπει να αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους προς του πολίτες χωρίς κούφια λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις».

Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Δεμερτζής 2017 07 28 12

Την ενέργεια του κ. Δεμερτζή, χαιρέτησαν και κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο Κ.Υ. κι ευχήθηκαν από καρδιάς, να συνεχιστή  η πρωτοβουλία αυτή και ο ίδιος από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι τους επόμενους μήνες θα προγραμματίσει και άλλη παράδοση υλικού.

Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Δεμερτζής 2017 07 28 11

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κ. Αθανάσιου Καλαβρή ο οποίος με ενθουσιασμό συνεχάρει τον κ. Βασίλη Δεμερτζή για την σημαντική του πρωτοβουλία και το ενδιαφέρον του για τους κατοίκους του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Ο Βασίλης Δεμερτζής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, Διρφύων-Μεσσαπίων  κ. Γιώργο Ψαθά, ο οποίος προσέφερε όχημα του Δήμου και προσωπικό για την μεταφορά του υλικού καθώς και το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Ψαχνών που παρέλαβε το υλικό.