Αχώριστοι στη ζωή… αχώριστοι και στον θάνατο ήταν η κούκλα ανιψιά του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, και ο 20χρονος φίλος της, με τον οποίο ήταν «αυτοκόλλητοι» από παιδιά.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο troxaio kriti kopela1 1489074216

Λίγους μήνες μετά τον «χαμό» της 18χρονης Πέλας Κουτεντάκη σε τροχαίο έξω από την πόλη των Μοιρών, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο «έφυγε» από την ζωή και ο 20χρονος Γιάννης Ζωγραφάκης.

Όπως διαβάζουμε στο cretalive, η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι για τα δυο νέα και ερωτευμένα παιδιά, τα οποία είχαν μεγαλώσει μαζί, και μέχρι να «φύγει» από την ζωή η Πέλα, διατηρούσαν δεσμό.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο troxaio kriti1 1489074216

ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Η 18ΧΡΟΝΗ ΠΕΛΑ:

Η νεαρή καλλονή, σκοτώθηκε τον Ιούλιο του 2016. Ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος. Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να βγει εκτός δρόμου.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο blank

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο

Η 18χρονη κοπέλα, εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από το όχημα, σε ένα λιόφυτο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε όλο της το σώμα. Βαρύτατα τραυματισμένη διεκομίσθη αρχικά στο κέντρο υγείας Μοιρών όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Ο 20χρονος οδηγός διεκομίσθη πολυτραυματίας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.


Η όμορφη 18χρονη μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και περίμενε τα αποτελέσματα των πανελληνίων. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία των Μοιρών αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη…

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο 1234556 1489074214

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ-ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΤΕ

Ο 20χρονος, Γιάννης Ζωγραφάκης ήταν γιος τρίτεκνης οικογένειας με καταγωγή από το χωριό Καπαναριά του Ηρακλείου, είχε τελειώσει το λύκειο και εργαζόταν στο συνεργείο του πατέρα του. Την περασμένη Κυριακή είχε βγει για να διασκεδάσει, ωστόσο στην επιστροφή του και μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε τοίχο.

Τον άτυχο νεαρό εντόπισε έξω από το αυτοκίνητό του κάτοικος που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σημείο ενώ όπως έγινε γνωστό από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το σώμα του νεαρού εκτοξεύθηκε στον δρόμο.

Aκόμα πιο τραγικό είναι ότι ο 20χρονος Γιάννης σκοτώθηκε μόλις μερικά μέτρα πριν το σπίτι του, όπου τον περίμεναν οι γονείς του να επιστρέψει.


Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο gsfdgsd  1489074214

ΠΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ

Ο Γιάννης Ζωγραφάκης θάφτηκε δίπλα στο μνήμα της Πέλας και βρίσκεται πλέον ξανά κοντά στην φίλη του στην γειτονιά των αγγέλων, όπου θα τον περιμένει. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο νεαρός Γιαννης είχε μάλιστα προσθέσει ως δεύτερο όνομα σε παρένθεση το (‘Πέλα Κου’), δηλώνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει μέχρι τώρα την αγαπημένη του φίλη, Πέλα Κουτεντάκη.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας:Μετά την κούκλα ανιψιά του Αυγενάκη σκοτώθηκε και ο φίλος της σε τροχαίο pekka 1489074214