ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς καθώς η Σελήνη περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα δημιουργήσει μια θετική ενέργεια παντού! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου στο περιβάλλον σου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η δομημένη σκέψη σου και η αυτοπεποίθηση σου θα σε κάνουν περιζήτητο/η στο περιβάλλον σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να μην κάνεις επίδειξη γνώσεων!

Οι γνώσεις σου θα φανούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στο ταίρι σου αρκεί να μην φανεί πως κάνεις επίδειξη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα εντυπωσιάσεις αυτόν/η που θέλεις αρκεί να ανοίξετε μια συζήτηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Οτιδήποτε σου προξενεί άγχος, φόβους και αρνητικά συναισθήματα θα έρθει στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα μεγεθύνει αυτά που κρύβεις μέσα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα είναι βοηθητικό στην περίπτωση που αποφασίσεις να αφήσεις πίσω αυτά που σε ενοχλούν ώστε να μη σε επηρεάζουν. Μην αφήσεις γεγονότα του παρελθόντος να βρίσκονται στο παρόν σου και προσπάθησε να κλείσεις την πόρτα σήμερα κιόλας.

Τα συναισθήματα σου θα σε κατακλύσουν σήμερα και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια εξομολόγηση εκ βαθέων στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορείς να κατακτήσεις αυτόν/η που θέλεις όχι με κόπο αλλά με τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχεις την τάση να ασχοληθείς πιο πολύ με τα θέματα των άλλων και να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου. Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία στα προβλήματα, τη γνώμη και τις απόψεις των συνεργατών και του/της συντρόφου σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου και χρειάζεται και τη βοήθεια των άλλων καθώς θα έχεις τον τρόπο να τους πείσεις! Η σιγουριά που αποπνέεις και το γεγονός πως ξέρεις τι να πεις, και ποια στιγμή να το πεις θα σε κάνει ακαταμάχητο/η.

Η σχέση με το ταίρι σου θα σε απασχολήσει πολύ σήμερα αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθώς θα έχεις τον τρόπο να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα εντυπωσιάσεις ακόμα και τους συνεργάτες σου σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα σήμερα θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και της αρέσει να σε τεστάρει τις αντοχές σου! Νωρίς το μεσημέρι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας καθώς θα νιώσεις τις υποχρεώσεις σαν μια πρόκληση που πρέπει να φέρεις εις πέρας! Δεν θα είναι εύκολο να σε πτοήσει κάτι σήμερα και το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην υπέρ-εκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και μετά τρέχεις για βιταμίνες!

Το ταίρι σου μπορεί να γκρινιάξει λίγο που ίσως να μην προλάβει να σε δει σήμερα αλλά έχεις τον τρόπο να του εξηγήσεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η αυτοπεποίθηση σου θα φέρει θαυμαστές/στριες!

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα ξυπνήσεις ευδιάθετος/η και με όρεξη να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, την ενασχόληση με κάποιο άθλημα και οτιδήποτε σου αρέσει. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την άνεση σου και θα σε κάνει απαραίτητο/η στο φιλικό σου περίγυρο! Είσαι περιζήτητος/η σήμερα γι αυτό πάρε όλους τους φίλους σου και βγείτε για ένα ποτό ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος/η!

Η σχέση με το ταίρι σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αν δεν το έχεις καταλάβει, σήμερα θα πάρεις μια γεύση! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου έχεις μεγάλες πιθανότητες να έχεις αυτόν/η που θέλεις! Αρκεί όντως να τον/την θέλεις, σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις εντός οικίας καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια κάθε λόγο που θα μπορούσες να εκνευριστείς. Είναι πιθανό να ανασύρεις και γεγονότα του παρελθόντος προκειμένου να δικαιολογήσεις τα νεύρα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα βρεις ξανά την αυτοκυριαρχία σου. Μην ψάχνεις να βρεις αφορμή για να εκνευριστείς και εστίασε σε κάτι πιο δημιουργικό και θετικό.

Επιθυμείς το ταίρι σου να υποστηρίζει κάθε πράξη σου ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν κάνεις λάθος! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, δεν θα διστάσεις να ανοιχτείς σε μια νέα γνωριμία καθώς θα είσαι ακομπλεξάριστος/η.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και θα ευνοήσει την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και την ανταλλαγή απόψεων!

Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα φέρει πλήρη αρμονία καθώς θα βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο να εκφράζεις οτιδήποτε και αν αισθάνεσαι. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να επικοινωνήσεις, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο καθώς σήμερα μπορείς να πετύχεις συμφέρουσες συμφωνίες.

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις θέματα που «δυσκολεύουν» εσένα και το ταίρι σου καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να τα λύσετε. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για ανεύρεση νέου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οτιδήποτε και να έχεις προγραμματίσει για σήμερα, οποιαδήποτε συζήτηση και να ξεκινήσεις στο τέλος πάντα θα καταλήγει στα οικονομικά σου θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου προκαλεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να ψάχνεις τρόπους να την περιορίσεις σκεπτόμενος/η ιδέες για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να μην φέρνεις την καταστροφή! Και αν ηρεμήσεις όλο και κάτι θα σκεφτείς!

Το ταίρι σου θα φροντίσει να κάμψει τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες ώστε να μείνουν μόνο αυτές που σχετίζονται με τα οικονομικά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένα φλερτ θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η είτε με τη θετική είτε με την αρνητική έννοια. Οι απαιτήσεις από τους γύρω σου μπορεί να είναι πολλές και θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον

Υδροχόο θα σε σώσει καθώς μπορεί να πεις το χειρότερο πράγμα με τον καλύτερο τρόπο! Μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις με το γάντι οπότε προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Σήμερα θα είσαι πιο πολύ ερωτευμένος/η με εσένα σε σημείο που να απορήσεις τι το θέλεις το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην υποτιμήσεις μια νέα γνωριμία καθώς μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ζόρικη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρυφές σκέψεις, ανησυχίες και ανομολόγητες επιθυμίες θα φέρει στην επιφάνεια η Σελήνη που σήμερα περνάει στον Τοξότη. Θα έχεις την τάση να εστιάσεις στα αρνητικά κάθε κατάστασης και να επιβαρύνεις τη διάθεση σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου ώστε να καταφέρεις να διαχειριστείς τις αρνητικές σκέψεις. Μην αφήσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς σήμερα θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας.

Είναι πιθανό να γίνεις καχύποπτος/η με το ταίρι σου και να ξεκινήσεις να φαντάζεσαι διάφορα αλλά καλό θα ήταν να μην κάνεις εικασίες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα είναι ιδιαίτερα θετική, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου ανεξέλεγκτες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχουν την τιμητική τους δραστηριότητες και συζητήσεις με φίλους και οποιαδήποτε συλλογική προσπάθεια καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα τονίσει την κοινωνικότητα σου. Αργά το μεσημέρι θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου χαρίσει ηγετικές ικανότητες, ανήσυχο πνεύμα και διάθεση να ξεκινήσεις επανάσταση! Οι φίλοι σου θα είναι απόλυτοι σύμμαχοι σου σε οτιδήποτε και να κάνεις και μαζί μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα!

Οι ιδέες σου και η ανατρεπτική σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά! Αν δεν έχει βρει το ταίρι σου έχεις τον τρόπο να πλησιάσεις αυτόν/η που θέλεις καθώς η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα δημιουργήσουν ανησυχία καθώς είναι πιθανό να πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές που δεν είναι εύκολες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και τις δεξιότητες σου. Αξιολόγησε κάθε τι που θα προκύψει, δες τις εναλλακτικές σου, εκτίμησε το ρίσκο και απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις καθώς αν κάνεις λάθος δύσκολα θα καταφέρεις να το διορθώσεις.

Το ταίρι σου θα παραπονεθεί σήμερα καθώς δεν έχει το χρόνο που θα ήθελε στη ζωή σου λόγο των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων για αυτό φρόντισε να κάνεις κάτι και για εκείνο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην εμπλακείς ερωτικά με κάποιον/α από τη δουλειά όσο και να πιστεύεις πως μπορείς να το ελέγξεις.

πηγή: e-zwdia.gr