ΚΡΙΟΣΣήμερα θα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο και να δεις τις υποχρεώσεις σου ώστε να διαχειριστείς πιο σωστά το χρόνο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στους Διδύμους, θα σε κάνει να νιώσεις κουρασμένος/η και αυτό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και με τους γύρω σου.

Το ταίρι σου θα ενδιαφερθεί για το πώς πέρασες την ημέρα σου αλλά εσύ θα το παρεξηγήσεις καθώς θα θεωρήσεις ότι σου κάνει ανάκριση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, άφησε τα αισθηματικά σου θέματα για αύριο καθώς σήμερα η κούραση θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη ημέρα του μήνα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου. Σήμερα φρόντισε τον εαυτό σου και τον/τη σύντροφό σου και άφησε προσωρινά τις υποχρεώσεις σου στην άκρη καθώς χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τους Διδύμους, μπορεί να σου προκαλέσει δυσθυμία και να χάσεις για λίγο την καλή σου διάθεση. Αν ασχοληθείς με κάποιο χόμπι ή κάτι που σε ευχαριστεί, τότε δεν θα δώσεις σημασία στις κυκλοθυμικές σου τάσεις!
Σήμερα θα δώσεις σημασία στον έρωτα και κατά συνέπεια στο ταίρι σου, όμως ο παλιμπαιδισμός σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, προσπάθησε να μη δείξεις τον ενθουσιασμό σου σε κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα καθώς μπορεί να παρεξηγήσει τις προθέσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν την οικογένεια σου ή κάποια αλλαγή που θέλεις να κάνεις στο χώρο που ζεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε καλεί να βρεις τρόπους ανανέωσης γι αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να αλλάζεις τη διακόσμηση ή να αγοράσεις κάποια νέα αντικείμενα για το σπίτι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς οι απόψεις σου και τα θέλω σου δεν θα είναι σταθερά. Είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με τους δικούς σου καθώς θα γίνουν ο εύκολος στόχος!

Ο εκνευρισμός σου, ακόμα και για λεπτομέρειες, θα δημιουργήσει μια βεβαρυμμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς είναι πιθανό να βρεθεί και το ταίρι σου στο μάτι του κυκλώνα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αδέρφια, ξαδέρφια λοιπούς συγγενείς ακόμα και γείτονες καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και επικοινωνιακό/η. Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να αφήσεις για λίγο τα δικά σου θέματα στην άκρη και να ασχοληθείς με τους γύρω σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τους Διδύμους, δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και μπορεί να παρεξηγηθείς. Καλύτερα να αποφύγεις θέματα που ξέρεις πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις ώστε να μειώσεις τον κίνδυνο παρεξηγήσεων!

Αν έχεις να παρευρεθείς σε κάποιο κάλεσμα με το ταίρι σου, να είστε προσεκτικοί με οτιδήποτε και να πείτε καθώς η ημέρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρόσεξε καθώς οι παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και αυτού/ης που σε ενδιαφέρει είναι πιθανές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να τελειώνεις με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις ώστε να αισθανθείς ασφαλής. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα δυσκολέψει την υλοποίηση των σχεδίων σου. Είναι πιθανό να είναι δύσκολο να κατανοήσεις τους άλλους αλλά και εκείνοι εσένα και μπορεί να προκύψουν και καθυστερήσεις. Άφησε για άλλη ημέρα οικονομικές διαπραγματεύσεις καθώς σήμερα δεν θα καταφέρεις να βρεις τον τρόπο για να πείσεις.

Σήμερα θα είσαι αρκετά ανασφαλής απέναντι στο ταίρι σου καθώς θα περάσουν από το μυαλό σου σκέψεις σχετικά με τον/την σύντροφό σου που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ίσως να μη βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να πλησιάσεις αυτόν/η που θέλεις λόγω ανασφάλειας…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα στρέψει την προσοχή σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα θα επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς οι ανθρώπινες σχέσεις θα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει η  Σελήνη με τον Ήλιο από τους Διδύμους, σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά θέματα. Είναι πιθανό να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου ή η συμπεριφορά σου γι αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς τα βλέμματα στον επαγγελματικό σου χώρο θα είναι στραμμένα πάνω σου.

Η κυκλοθυμία σου θα γίνει αφορμή για εντάσεις με το ταίρι σου γι αυτό προτίμησε να εξηγήσεις τι σε έχει πειράξει και μη φερθείς με απαξίωση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματα σου!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι υποτονική και διάφορες σκέψεις θα σε κάνουν καχύποπτο/η απέναντι στους άλλους. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει την ανησυχία σου σχετικά με καθημερινές υποχρεώσεις, οικονομικά και αισθηματικά θέματα.  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σε κάνει να χάσεις προσωρινά την αισιοδοξία σου και την πίστη στον εαυτό σου. Κάνε υπομονή καθώς είναι κάτι προσωρινό και δεν πρέπει να σε τρομάζει!
Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου καθώς δεν θα του έχεις εμπιστοσύνη, όμως στην πραγματικότητα ίσως να μην  έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι νέες γνωριμίες θα σε αγχώσουν καθώς θα ξεκινήσεις να κάνεις καταστροφικά σενάρια χωρίς λόγο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα ευνοεί συλλογικές εργασίες και δραστηριότητες με φίλους αλλά και συναδέλφους σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα φέρει στο προσκήνιο τις κοινωνικές σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα φέρει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου και τις κρυφές σου σκέψεις με αποτέλεσμα να γίνεις απότομος/η με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να σου δημιουργήσουν ταραχή καθώς θα την πληρώσουν άνθρωποι που δεν φταίνε.

Οι παρεξηγήσεις ανάμεσα στο ταίρι σου και τους φίλους σου είναι πιθανές και θα πρέπει να προσέξεις να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι αισθηματικές σου επιλογές μπορεί να γίνουν αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις στην παρέα σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα θα είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και η προσφορά σου στη δουλειά καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα τονίσει την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με συνεργάτες στη δουλειά αλλά και τον/την σύντροφό σου. Σήμερα θα είναι δύσκολο να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων και να συμμεριστούν τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ανάγκες σου. Μην κάνεις επεκτατικά βήματα καθώς η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευνοϊκή.

Το ταίρι σου θα είναι σε δυσμενή θέση σήμερα καθώς οι επαγγελματικές σου ανάγκες θα έρθουν σε προτεραιότητα. Αν δεν έχεις βρει τον/την σύντροφό σου, η ημέρα δεν θα σου αφήσει χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο για να κάνεις μια μεγάλη βόλτα ή να αποδράσεις σε κάποιο μέρος που σε ηρεμεί. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να αποδράσεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα σου δημιουργήσει κούραση που με τη σειρά της θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να τις δικαιολογήσεις μετά.

Μια συζήτηση θα ξεκινήσει σε χαλαρούς ρυθμούς με το ταίρι σου αλλά μπορεί να γίνει η αιτία παρεξηγήσεων. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας όσον αφορά τις αισθηματικές προσεγγίσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να έρθουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου και θα νιώσεις ευάλωτος/η σε αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, δεν είναι ευνοϊκό για να πάρεις αποφάσεις. Η συναισθηματική σου φόρτιση θα επηρεάσει προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και δεν θα είναι καλός σύμβουλος γι αυτά. Κράτησε αποστάσεις από σημαντικές αποφάσεις καθώς σήμερα θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσεις ακόμα και τις ανάγκες σου.

Το ταίρι σου θα είναι δύσκολο να σε καταλάβει σήμερα και θα πρέπει και εσύ να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις τα συναισθήματα σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, άφησε μια νέα γνωριμία να σου δείξει τις προθέσεις της και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα λόγια των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα αποκτήσουν βαρύτητα στις αποφάσεις σου σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, δεν είναι βοηθητική όψη για να επικοινωνήσεις και να κάνεις συμφωνίες καθώς άλλα θα λες και άλλα θα θέλεις. Προσπάθησε να μην κατηγορήσεις τους άλλους που δεν σε καταλαβαίνουν αλλά σκέψου μήπως εσύ δεν τους αφήνεις να σε καταλάβουν.

Το ταίρι σου είναι σημαντικό για εσένα αλλά η συμπεριφορά σου δεν θα συνάδει με τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρόσεξε καθώς μπορεί να κάνεις λάθος στην προσέγγιση του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.