• Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ζώδια
  • Αγγελίες
  • Καταγγελίες
  • Άρθρογραφία
  • Iατρική
  • Ιστορία
  • Φορολογικά
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
June 10, 2023
  • Κεντρική
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
- Advertisement -
  • Κεντρική
  • Ψαχνά
  • Εύβοια
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ζώδια
  • Αγγελίες
  • Καταγγελίες
  • Άρθρογραφία
  • Iατρική
  • Ιστορία
  • Φορολογικά
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
Home » Ψαχνά

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ: ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ! (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7:30 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΨΑΧΝΩΝ)

Σταμάτης Ρουσόδημος Posted On 17 Μαΐου 2016
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ: ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ! (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7:30 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΨΑΧΝΩΝ) 330189 CEB1CEB3CEB9CF89CEACCEBDCEBDCEB7CF82CEBFCF81CF8ECF83CEBFCF82copy

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας με τις ευλογίες της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συνδράμει την πανήγυρη του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου, διοργανώνοντας την “1η Προσκυνηματική Διαδρομή”.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 07:30, συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία των Ψαχνών μπροστά από το Δημαρχείο και ξεκινάμε την πορεία μας προς το Προκόπι και το Ιερό Προσκύνημα. Η Π.Ε. Εύβοιας έχει μεριμνήσει σε συνεργασία με εθελοντικές δομές για την ασφαλή και άνετη πορεία των προσκυνητών.
Θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης των προσκυνητών από τη Χαλκίδα στα Ψαχνά και από το Προκόπι στη Χαλκίδα.
Ακολουθεί το πρόγραμμα της Προσκυνηματικής Διαδρομής:
Αναχώρηση: Πέμπτη 26 Μαΐου στις 7:00 από το Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας προς Ψαχνά, με μισθωμένο λεωφορείο.
Εκκίνηση της Πορείας: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ψαχνών και εκκίνηση στις 7.30. Η συμμετοχή στην πορεία προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση, κατάλληλα υποδήματα και ρουχισμό και η διάρκεια της είναι περίπου 7 ώρες.
Άφιξη στον Ιερό Ναό του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Προκόπι: Ώρα 16:00, Ελεύθερος Χρόνος για προσκύνημα
Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός: Έναρξη στις 20.00
Επιστροφή: Ώρα 21.30, αναχώρηση από το Προκόπι για τη Χαλκίδα με ενδιάμεσο σταθμό τα Ψαχνά με μισθωμένο λεωφορείο.
Για πληροφορίες και κράτηση θέσης για τη μεταφορά παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 24 Μαΐου στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, στα τηλέφωνα: 2221 353 439, κα Μαριάννα Λιάσκου και 2221 353 594, κα Ελευθερία Σιώζου, από όπου θα παραλάβετε και τις κάρτες μεταφοράς.

Share

Share
Tweet
Email
Print
0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It




Author

Σταμάτης Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Ρουσόδημος είναι o Ιδιοκτήτης του Psaxna.gr. Έχει σπουδάσει Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ και Computer Science στο South European College of Ellanion.Με την Δημοσιογραφία ασχολείται από το 2010 και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ταχύρυθμης εκπαίδευσης στην Αθήνα.Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Α.Μ. 0384,Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών και συντάκτης αθλητικού ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα Eviasports.gr.

Trending Now
«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σπύρου Πνευματικού
Σταμάτης Ρουσόδημος 10 Ιουνίου 2023
Ψαχνά:Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Τσάλας
Σταμάτης Ρουσόδημος 10 Ιουνίου 2023
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ...Ο ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 340 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !
Read Next

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ...Ο ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 340 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !

Leave A Reply

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  •  


- Advertisement -
  • Psaxna.gr

  • Popular Posts

    • 1
      «Παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σπύρου Πνευματικού
    • 2
      Ψαχνά:Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Τσάλας
    • 3
      Στενή Ευβοίας: Ο 15χρονος που Δoλοφόνησε τον πατέρα του επειδή βίαζε την αδερφή του. Έβαλε ποντικοφάρμακο στο χάπι για την καρδιά
    • 4
      Εξαδάκτυλος για Σπύρο Πνευματικό: Θα κληθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για εξηγήσεις
    • 5
      Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Αταλάντη
    • 6
      Χαλκίδα:Πέθανε στα 75 της η γνωστή «Τσίου»
    • 7
      Θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη με ελληνικές σημαίες στην Βόρεια Εύβοια
    • 8
      Χωρίς νερό μέχρι την Δευτέρα ο Θεολόγος-Θα μοιραστούν εμφιαλωμένα
    • 9
      Καθαρισμός δρόμων σε τοπικά διαμερίσματα του Δήμου (φωτό - video)
    • 10
      Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για εμπλοκή οχήματος στην δολοφονική επίθεση στον Κορυδαλλό: «Δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος»




Press enter/return to begin your search