Καταγγελία πολίτη στο Psaxna.gr

Aκολουθεί καταγγελία του κου Λευτέρη Μπαρσάκη (Ιδιοκτήτης “Κάβας Μπαρσάκη”) από τα Ψαχνά στο Psaxna.gr :
“Γειά σας.
Θέλω να προβώ στην παρακάτω καταγγελία διότι το ωράριο λειτουργίας στο κατάστημα ΕΛΤΑ των Ψαχνών είναι 7:30-14.00 και την Παρασκευη 1/12 και ώρα 13.00 η είσοδος σε αυτό το κατάστημα ήταν κλειδωμένη και πίσω απο αυτή ηταν ταχυδρομικός υπάλληλος ο οποίος προέτρεπε τους πελάτες να μην εισέλθουν στο κατάστημα.
“Έχουμε κλείσει”.
Αυτό έλεγε…
Εγώ βρέθηκα εκεί για την παραλαβή κάποιου εμπορεύματος σε δέμα του οποίου το εμπόρευμα ήταν παραγγελία απο κάποιο πελάτη μου.
Με αυτό εγω χάνω το κέρδος απο την συναλλαγή με τον πελάτη μου που δεν έγινε,
χάνω τον πελάτη μου ο οποίος δεν θα ξανακάνει παραγγελία,
και θα χρεωθώ και τα έξοδα επιστροφής του δέματος διότι δεν θα το πάρει ο πελάτης μου γιατί κάποιοι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ ανοίγουν και κλείνουν το κατάστημα όπως τους βολεύει.
Εαν υπάρχει φόρτος εργασίας και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην εργασία να αλλάξουν εργασία.
Στην ερώτησή μου στον υπάλληλο ο οποίος ηταν πίσω απο την είσοδο εάν μπορει να μου δώσει γραπώς οτι την ώρα αυτη ειναι κλειστά το κατάστημα η απάντηση ήταν δεν μπορώ.
Το όνομα του υπαλλήλου το έχω.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Λευτέρης Μπαρσάκης”
Το Psaxna.gr ως τοπικό μέσο ενημέρωσης είναι υποχρεωμένο να προβάλλει την επιστολή κάθε αναγνώστη του όταν αυτή υπογράφεται επώνυμα,
ωστόσο δεν υιοθετεί τις όποιες απόψεις καταγράφονται σ’αυτή και οι οποίες “βαραίνουν” αποκλειστικά αυτόν που τις εκφράζει.
Το Psaxna.gr ως οφείλει με την προβολή του θέματος επικοινώνησε και με την άλλη πλευρά των υπαλλήλων του ΕΛΤΑ Ψαχνών οι οποίοι τόνισαν ότι λόγω της αυξημένης κίνησης πιθανών η πόρτα να έκλεισε νωρίτερα για να εξυπηρετηθούν μέχρι τις 14:00 όλοι οι συναλλασόμενοι πολίτες οι οποίοι ήδη βρίσκονταν μέσα και περίμεναν να εξυπηρετηθούν και ότι γίνεται καθημερινή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες αρκεί να υπάρχει κατανόηση και από την δική τους πλευρά και να τηρούν την προτεραιότητα.
Θα ήταν ωστόσο άδικο να μην καταγραφεί το γεγονός ότι την συγκεριμένη ημέρα (Παρασκευή 1/12/17) στο ταχυδρομείο ψαχνών υπήρχαν από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι “ουρές” πολιτών,
και πως η μία και μοναδική υπάλληλος του ΕΛΤΑ Ψαχνών η οποία έχει απομείνει μετά τις μετατάξεις και εξυπηρετεί το κοινό δίνει καθημερινά πραγματικό αγώνα ώστε να εξυπηρετήσει μόνη της όλα τα Ψαχνά!